Najava i analiza: Bundesliga, 34. kolo: Poslednje kolo donosi nam odgovore na mnoga pitanja!

Ovog vikenda je pred nama poslednje 34. kolo Bundeslige. U ovoj sezoni smo nakon čitave decenije dobili novog šampiona, pošto je Bajer Leverkuzen po prvi put u svojoj istoriji osvojio šampionski trofej. Takođe poznati su i svi učesnici Lige šampiona za narednu sezonu, a to su pored novog šampiona još Bajern Minhen, Štutgart, Lajpcig i Borusija Dortmund. Šesta pozicija koja donosi direktan plasman u Ligu Evrope je za sada u rukama Ajntrahta iz Frankfurta, koji će u slučaju remija u poslednjem kolu osigurati tu poziciju, bez obzira na ishod Hofenhajmovog meča (zaostaju 3 boda). Sedmo mjesto vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija, a tu je za sada upravo Hofenhajm koji ima samo bod više od Frajburga. U borbi za opstanak je vrlo zanimljivo, pošto još uvijek ne znamo ime drugog kluba koji će od naredne sezone igrati u drugoj ligi. Keln je sa 27 osvojenih bodova najbliže ispadanju, dok je Union Berlin sa 30 osvojenih bodova na poziciji broj 16, koja garantuje doigravanje za opstanak. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Hajdenhajm – Keln – X2 @ 1.60 u MozzartBet

Hajdenhajm je ove sezone po prvi put u svojoj istoriji igrao Bundesligu i pored sumnje mnogih, oni su nadmašili sva očekivanja. Stil igre koji su gajili tokom čitave sezone su za ogromno poštovanje i za njih imamo samo riječi hvale. Sa 39 osvojenih bodova nalaze se na 9. mjestu na tabeli i izvjesno je da će sezonu završiti u gornjem dijelu tabele. Keln je sa druge strane u veoma teškoj situaciji, pošto je sa 27 osvojenih bodova na pretposlednjem mjestu na tabeli, sa 3 boda zaostatka u odnosu na poziciju koja garantuje doigravanje za opstanak. U poslednje vrijeme su podigli formu, pa su tako u poslednjem kolu trijumfovali protiv Union Berlina rezultatom 3:2. U ovoj utakmici su im potrebna sva 3 boda i u tom slučaju će zavisiti od rezultataupravo tima iz Berlina. Mišljenja smo da gosti dakle neće biti poraženi u ovom meču, pa vam predlažemo igru X2 po kvoti 1.60 u MozzartBet kladionici.

Leverkuzen – Augzburg – 1/1 @ 1.74 u MaxBet

Još samo 3 utakmice su ostale timu iz Leverkuzena za istorijski rezultat, onaj koji nikada nikome nije pošao za rukom. Naime imaju priliku da osvoje triplu krunu i to bez poraza, što je zaista nevjerovatno! U poslednjem kolu Bundeslige igraju sa Augzburgom koji je u najgoroj formi u ligi od svih ekipa, pošto su nanizali 4 uzastopna poraza. Ćabijevom timu je sigurno stalo da makar sezonu u domaćem šampionatu okončaju bez poraza i sigurno je da će u ovaj meč ući maksimalno fokusirano. Augzburg je na poslednja četiri meča primio čak 12 golova, pa će u ovom meču biti veoma teško sačuvati se protiv drugog najboljeg napada u ligi. Mišljenja smo da će Lever u ovom meču već u prvom poluvremenu riješiti pitanje pobjednika, pa vam shodno tome predlažemo igru 1/1 po kvoti 1.74 u MaxBet kladionici.

Borusija Dortmund – Darmštadt – GG @ 1.65 u SuperBet

Moglo bi se reći da je ova sezona ze Borusiju iz Dortmunda bila veoma neuspiješna, pošto će sezonu okončati na tek petoj poziciji na tabeli. Sva sreća za njih što će Bundesliga naredne sezone imati čak pet predstavnika u Ligi šampiona, pa su tako obezbijedili plasman i za narednu sezonu. Međutim sa druge strane ova sezona bi mogla da se okonča za njih sa najznačajnijim peharom u vitrinama. Uspijeli su da se plasiraju u finale Lige šampiona, gdje će za desetak dana igrati protiv Real Madrida. Ovo će biti poslednji meč Marka Rojsa pred domaćim navijačima i sigurno je da će ovo biti jedan zanimljiv meč. Darmštadt je već odavno izgubio svoj status prvoligaša i na ovom meču će igrati za čast, pa smo mišljenja da će uslijed rastrećenosti postići makar gol. Naš prijedlog je prema tome GG po kvoti 1.65 u SuperBet kladionici.

Frankfurt – Lajpcig – GG3+ @ 1.63 u PrimoBet

Ajntraht će i naredne sezone igrati u Evropi, što je svakako ogroman uspijeh za klub koji je do prije 10 godina bio stalni učesnik borbe za opstanak. Klub je mnogo napredovao i sigurno je da će biti ozbiljan takmac u svim takmičenjima naredne sezone. U poslednje vrijeme igraju promjenljivo, pa su tako na poslednja 3 meča upisali 2 poraza i 1 remi. Lajpcig je uspio da obezbijedi mjesto u eliti i za narednu sezonu, a ovogodišnji šampionat okončaće na četvrtom mjestu na tabeli. Igraju u sjajnoj formi u poslednje vrijeme i zanimljivo je da su na poslednja 4 meča svaki put i primali i postizali makar po jedan gol. Prema svemu gore navedenom predlažemo igru GG3+ koja se u PrimoBet kladionici plaća kvotom 1.63.

Hofenhajm – Bajern – 4+ @ 1.65 u MozzartBet

Ekipa Hofenhajma je trenutno na 7. mjestu na tabeli sa 43 osvojena boda, što je pozicija koja im garantuje kvalifikacije za Ligu konferencija naredne sezone. Međutim u meču protiv Bajerna će morati da trijumfuju ukoliko ne žele da zavise od drugih rezultata, a svi znamo koliko će to biti teško. Bajern je nakon 10 godina ostao bez titule i ova sezone je po svemu za njih veoma neuspiješna. Ono što je veoma zanimljivo je da je Hofenhajm jedina ekipa u gornjem dijelu tabele koja ima negativnu gol razliku (62:64). Mečevi ove dvije ekipe su u prošlosti skoro uvijek obilovale golovima, pa smo mišljenja da će i ovaj meč biti sličan. Domaćini će morati napasti u ovom meču, a to bi moglo dovesti do prave goleade. Naš prijedlog za ovaj meč je igra 4+ po kvoti 1.65 u MozzartBet kladionici.

Union Berlin – Frajburg – GG @ 1.75 u MaxBet

Mnogo turbulentna sezona je iza ekipe iz Berlina, pošto su po prvi put u istoriji igrali Ligu šampiona. Međutim to je očigledno bio mač sa dvije oštrice, pošto ova ekipa nije imala dovoljno široku klupu da iznese sve to. Trenutno se nalaze na 16. mjestu na tabeli sa 30 osvojenih bodova, pa će vrlo vjerovatno igrati doigravanje za opstanak u Bundesligi. U slučaju trijumfa u ovom meču i poklapanja ostalih rezultata, Union bi mogao i do direktnog opstanka u eliti. U poslednje vrijeme igraju u katastrofalnoj formi, pa na poslednjih 5 mečeva imaju čak 4 poraza i samo 1 remi. Frajburg je sa druge strane na 8. mjestu na tabeli i u slučaju trijumfa u ovom meču i remija ili poraza Hofenhajma, mogli bi da obezbijede izlazak u Evropu i za narednu sezonu. Naš prijedlog za ovaj meč je igra GG po kvoti 1.75 u MaxBet kladionici.

Štutgart – Menhengladbah – D3+ @ 1.70 u SuperBet

Štutgart je sigurno najveće iznenađenje u Njemačkoj odmah iza Bajera iz Leverkuzena i njihov plasman u Ligu šampiona je zaista sjajna vijest za fudbal u ovoj zemlji. Tokom čitave sezone igraju zaista sjajan fudbal i skoro većini protivnika su postigli makar 3 gola! Danas će pred svojim navijačima imati priliku da proslave ovaj sjajan uspijeh i sigurni smo da će dati sve od sebe da pruže još jedan sjajan meč. Menhengladbah je imao sezonu za zaborav i trenutno se nalaze na 13. mjestu na tabeli sa 34 osvojena boda, a samo zahvaljujući nešto boljoj formi u poslednje vrijeme su obezbijedili opstanak u eliti i za narednu sezonu. Gosti igraju meč bez ikakvog rezultatskog značaja i vjerujemo da se neće snaći na Mercedes Benz Areni. Naš prijedlog je prema tome igra D3+ po kvoti 1.70 u SuperBet kladionici.

Volfsburg – Majnc – GG @ 1.60 u PrimoBet

Volfsburg je u poslednjih 5 mečeva uspio da upiše 3 uzastopna trijumfa, što je na kraju bilo i presudno u njihovoj borbi za opstanak. Sa 37 osvojenih bodova trenutno se nalaze na 12. mjestu na tabeli, gdje će vrlo vjerovatno i ostati. Majnc sa druge strane ima imperativ osvajajnja bodova u ovom meču, pošto bi eventualnim porazom i trijumfom Uniona mogli da padnu na poziciju koja vodi u doigravanje. U poslednjem kolu su na sjajan način porazili Borusiju iz Dortmunda i to sa čak 3:0, što je ogromna injekcija samopouzdanja pred ovaj meč. Majnc je na poslednjih 5 utakmica svakom protivniku postigao makar po gol, dok je i Volfsburg veoma efikasan na domaćem terenu ove sezone. Naš prijedlog za ovaj meč je prema tome igra GG po kvoti 1.60 u PrimoBet kladionici.

Verder – Bohum – PIK X @ 1.70 u MozzartBet

Tim iz Bremena je nakon 33 odigrana meča na skoru od 10 trijumfa, 9 remija i 14 poraza. Trenutno se nalaze na 11. mjestu na tabeli i u slučaju trijumfa maskimalno će se popeti na poziciju broj 9. U poslednje vrijeme igraju u dobroj formi, pa na poslednja 4 meča ne znaju za poraz. Bohum sa druge strane ima veoma male šanse da se nađe na poziciji koja im ne garantuje direktan opstanak u eliti, ali će svakako željeti sa makar jednim osvojenim bodom da potvrde učešće među najboljima. Zanimljivo je da Bohum sa 70 primljenih golova imaju drugu najgoru odbranu u čitavoj ligi, odmah iza poslednjeplasiranog Darmštadta. I jedna i druga ekipa igraju veoma efikasne mečeve u poslednje vrijeme ali je shodno važnosti ovog meča naš prijedlog igra PIK X po kvoti 1.70 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.