Tiket dana (subota, 25.05.2024)

Tiket dana

Danas će u centru pažnje biti finala nacionalnih kupova u Engleskoj, Nemačkoj i Francuskoj, mada se završava i prvenstvo Italije i Španije. Predložene kvote su važile u momentu pisanja predloga i verovatno će biti drugačije pred početak mečeva.

Juventus – Monca – 1,2+ @ 1.58 u Mozzartbet

Osvajanjem Kupa Italije i plasmanom u Ligu šampiona Juventus je ispunio svoj cilj za sezonu koja se završava. Bili su u pravu čelnici Stare dame koji su odustali od Evrope prošle godine i tako odradili kaznu od jedne sezone neučestvovanja. Mnogo je bolje izostati iz Lige konferencija nego iz Lige šampiona. Meč sa Moncom je važan utoliko što se Juve bori za treće mesto sa Bolonjom i Atalantom i jedino ih pobeda ostavlja u toj trci. Nije svejedno da li će slavni tim biti 5. ili 3. Gosti su odigrali jednu prosečnu sezonu, nijednog trenutka nije im bio ugrožen status ali se nisu primicali vrhu tabele. U zavisnosti od ishoda ovog meča ali i učinka Đenove, zauzeće 12. ili 11. mesto. Očekujemo pobedu Juventusa na oproštaju od sezone i verujemo da će slaviti uz bar dva psotignuta gola. Za 1,2+ kvota je 1.58 u kladionici Mozzartbet.

Jagjelonija – Varta – 1,2+ @ 1.58 u Mozzartbet

Drama je dostigla kulminaciju u poljskom šampionatu. Igra se poslednje kolo a na vrhu su dva tima sa istim brojem bodova. To su Jagjelonija i Šljons, a treba reći da će u slučaju da završe sa identičnim skorom presuditi bolji međusobni, a on je na strani Jagjelonije. Šljonsk je slavio sa 2:1 a Jagjelonija sa 3:1 u prvenstvu. Ipak, da bi postali šampioni fudbaleri tima iz Bjalistoka moraju da pobede Vartu iz Poznanja, tim koji se bori za opstanak. Varta u ovom momenu ima dva boda više od Korone koja ima teško gostovanje kod Leha. Možda će Leh igrati za gradskog rivala i makar uzeti bod Koroni, što Vartu ostavlja u Ekstraklasi. Možda ni Jagjeloniji neće trebati trijumf ukoliko Šljonsk ne slavi na gostovanju kod, sada već bivšeg, šampiona Rakova u Čestohovi. Možda ovo, možda ono, ali je Jagjelonija bolja i ne bi smela da se prokocka u poslednjem kolu. Za 1,2+ kvota je 1.58 u kladionici Mozzartbet.

Vojvodina – Mladost – 1,2+ @ 1.62 u Mozzartbet

Novosađani su sigurno u lošem raspoloženju posle poraza u finalu kupa od Crvene zvezde. Mogle su Lale da obezbede igranje u Evropi makar do Nove godine, što bi za ovaj klub koji planira značajna pojačanja na leto, mnogo značilo. Ovako će morati da osiguraju makar kvalifikacije za Ligu konferencija pobedom nad Lučancima u poslednjem kolu Super lige. Put do grupne faze biće paklen, ali za početak treba osigurati makar peto mesto. Mogu biti i četvrti, ako pobede Mladost i Radnički izgubi od Partizana, ali trijumf nad timom iz Dragačeva garantuje da ih Čukarički ne može stići. Mladost će završiti na sedmom mestu a u prošlom kolu pobedila je favorizovani TSC i sprečila ga da opet bude vicešampion. Ne verujemo da će i Vojvodinu iznenaditi, a za 1,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.62.

Frederikštad – Tromze – T12+ @ 1.75 u Mozzartbet

Ako je neko prijatno iznenadio na startu novog prvenstva u Norveškoj, to je ekipa novajlije Frederikštada. Poraženi su na stratu od šampiona Bode/Glimta ali su onda naređali osam utakmica bez poraza uz pet uzastopnih pobeda u poslednjih pet kola. Sada su u seriji od 8 pobeda, pošto su eliminisali i tri rivala u kupu i plasirali se u četvrtfinale najmasovnijeg takmičenja. Posebno je oduševila njihova efikasnost i na poslednja tri prvenstvena meča dali su 11 golova. U ponedeljak su sa 3:0 pobedili Lilestrem u gostima, a samo par dana pre toga dali su četiri gola Stromsgodsetu. Tromze je bio treći prošle sezone ali tim sa krajnjeg severa Norveške sada je daleko od ponovljanja tog rezultata. Trenutno su poslednji na tabeli sa 2 pobede i 6 poraza iz osam mečeva. Najava boljih dana mogao bi da bude trijumf nad Rozenborgom sa 3:2 u prethodnom kolu. Očekujemo još jedan vrlo efikasan meč i skoro smo ubeđeni da će Frederikštad postići barem dva gola. Za T12+ kvota je 1.75 u kladionici Mozzartbet.

Hvidovre – Lingbi – x2,2+ @ 1.52 u Mozzartbet

Ovo je utakmica poslednje runde danske elitne lige, tačnije plej-auta. Domaći Hvidovre odavno je ispao, posle samo jedne sezone vraća se u drugu ligu a Lingbi se svojski trufdi da izbegne njihovu sudbinu. Šanse su im dobre i dovoljan im je bod u ovoj utakmici da budu iznad crte a u drugoligaško društvo pošalju ekipu Odenzea. Naime, Lingbi ima 3 boda više od Odenzea ali i slabiju gol razliku, pa bi mogli da budu slabiji u slučaju da završe sa istim brojem bodova kao i Odenze, koji u poslednjem kolu gostuje kod Viborga. Možda Odenze ne pobedi u toj utakmici i reši Lingbi svih briga, ali sumnjamo da će nekadašnji šampion Danske čekati na uslugu od strane Viborga. Hvidovre ima samo jedan bod iz poslednje četiri utakmice a Lingbi čak tri pobede u tom intervalu, uz samo jedan poraz. Pobeda gostiju je najrealnija, ali ogradićemo se i sa nerešenim rezultatom koji im odgovara. Golova bi trebalo da bude makar dva. Za x2,2+ kvota je 1.52 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 10.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.