Poslednji voz za bonus bez uslova: isprati finale Rolan garosa i osvoji 20.000 dinara!

Stižu bonusi u Meridianu!

Ovogodišnji Rolan garos došao je do samog kraja, uskoro ćemo gledati veliko finale i to između Aleksandra Zvereva i Karlosa Alkarasa, što znači da nas čeka pravni spektakl!

Istina je da su ljubiteljima tenisa u Srbiji planovi pokvareni ranom eliminacijom,  odnosno odustajanjem Novaka Đokovića, ali pariski slem još ima šta da ponudi.

A, imamo i mi –  za sve ljubitelje tenisa i klađenja stižu sjajne vesti! Sportska kladionica Meridian je „začinila“ i ovaj turnir i to spektakularnim bonusima!

Osim što sve novajlije časti sa 4.000 dinara bonusa dobrodošlice, Meridian je pripremio fantastične poklone za ljubitelje „belog sporta“. Znamo da poslednjih noći nema vremena za spavanje, organizatori Rolan Garosa su „nemilosrdni“ kada se radi o rasporedu mečeva, ali kako bi se nesanica isplatila – imate priliku da osvojite fantastične BONUSE BEZ USLOVA!

Ono što je potrebno da uradite jeste da odigrate tiket koji sadrži barem jedan meč sa Rolan Garosa, a pre toga uplatite barem 2.000 dinara depozita i čeka vas veliki broj nagrada! Ukoliko budete imali najveći broj odigranih tiketa koji sadrže barem jedan ovakav meč – osvajate čak 20.000 dinara bonusa i to BEZ USLOVA!

Naravno, sjajne nagrade vas čekaju i ako se nađete na drugom, trećem, petom mestu… Gotovo svi su na dobitku!

Sve detalje o promociji saznajte OVDE, a pre toga ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete 4.000 dinara bonusa POTPUNO BESPLATNO!

Da, dobro ste shvatili – u Meridianu bonusi padaju sa neba!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.