LJUBI TE BATICA, IDEMO NA EURO: Ovo su srećnici koje Meridian vodi u Minhen!

Evo ko putuje na utakmicu Danska – Srbija!

Manje od mesec dana ostalo je do početka Evropskog prvenstva u fudbalu, na kojem posle 24 godine učestvuje i reprezentacija Srbije!

Euforija je počela odavno, svi bi voleli da bodre Piksijeve „Orlove“ uživo, a neki od vernih navijača imaće priliku da dožive pravo VIP iskustvo i to zahvaljujući Meridianu!

Prvi u regionu – Meridian je organizovao takmičenje „Meridian te vodi – najveću kvotu pogodi“ i sada je vreme da se nagrade oni najbolji!

Nakon četiri meseca takmičenja imamo spisak onih najsrećnijih koji će uživo gledati utakmicu Danska – Srbija na Alijans areni, bodriti „Orlove“ i uživati u fudbalskom spektaklu!

To su: G.B, V. V, M. R, D. P, S. P, M. P, V. B, D. V, V. B, V. R, S. U, N. M, S. S, G. L. i oni će imati priliku da uživaju u pravom fudbalskom spektaklu na stadionu i Minhenu. I to, ni manje ni više, nego sa legendarnim Batom Mirkovićem!

Možda baš ova utakmica bude odlučujuća u borbi za plasman za nokaut-fazu, a ono što nas svakako ne raduje jeste istorijat duela sa Dancima. Naime, fudbaleri Srbije su od samostalnosti odigrali tri utakmice protiv Skandinavaca i upisali sva tri poraza. U kvalifikacijama za EURO 2016. Danska je oba puta bila bolja, u Beogradu 3:1 i Kopenhagenu 2:0. Poslednja utakmica bila je prijateljska i igrana je 29. marta 2022. godine, a naši momci su još jednom pognutih glava napustili “Parken” stadion, izgubivši 0:3.

Ipak, verujemo da će ovog puta “Orlovi” biti uspešniji, uz umeće Dušana Tadića, Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i ostalih igrača, kao i uz veliku podršku sa tribina – pobeda ne sme da izostane!

Uostalom, na meridianbet.rs vas čeka fantastičan SPECIJAL IGARA za EURO, pa ne propustite priliku da odigrate PATRIOTSKI TIKET!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.