Tiket dana: Poeni igrača

Nastavljaju se finalne serije u evropskim košarkaškim prvenstvima, još uvek se ne znaju prvaci u Španiji, Franvuskoj, Nemačkoj, Grčkoj i Italiji. Uskoro bi neke šampione mogli da dobijemo. Kvote i granice važile su u trenutku sastavljanja predloga.

Ajzea Kenan (Olimpijakos) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.85 u SuperBet

Pirejci su blizu titule, nedostaje im jedna pobeda i ako večeras opet slave u OAKA areni uzeće trofej u Grčkoj. Olimpijakos je glavni posao uradio u prvom meču kada je pobedio novog evropskog šampiona pred njegovim navijačima i tako preuzeo prednost domaćeg parketa koji su odbranili u drugoj utakmici. Ajzea Kenan je odigrao katastrofalno prvi meč u finalnoj seriji i završio ga sa samo 4 ubačena poena. Međutim, u drugoj utakmici i je imao svoj šou u jednom delu meča i stigao do 16 poena ubacivši i tri trojke iz 6 pokušaja. Možda je ovo poslednji meč za omalenog šutera u dresu tima iz Atine, ali je lako moguć da neće menjati boje dresa, s obzirom da se ueliko špekuliše o njegovom dolasku u Crvenu zvezdu. Kenan je ove sezone u Evroligi ubacivao malo preko 11 koševa, računajući i plej-of, a u domaćem prvenstvu je na 13 u doigravanju, dok je u regularnom delu imao takođe 11 koševa po meču. Verujemo da može biti dvocifren i u trećoj utakmici serije a granica je na 9,5 koševa sa kvotom 1.85 u kladionici SuperBet.

Matijas Lesor (Panatinaikos) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.80 u SuperBet

Ne bi Pao smeo da dozvoli velikom rivalu da pobednički trofej podigne pred njegvim navijačima. Možda navijači Zelenih neće preterano zameriti čak ni tu mogućnost, pošto su ih ljubimci oduševili osvajanjem Evrolige, ali čast je čast. Janakopulos se ponovo žalio na suđenje, retko kada sudije nisu bile krive kada je njegov tim izgubio, pa je na taj način napravio uvertiru za ovu utakmicu , nadajući se da Pao može do velikog preokreta. jedan od košarkaša koga ovakvi mečevi inspirišu svakako je Matijas Lesor. Francuski centar je drugu godinu zaredom izabran u prvu petorku Evrolige i, uz Kendrika Nana, sigurno je najzaslužniji za celu sezonu, mada je slava otišla Kostasu Slukasu zbog partije u finalu protiv Reala. Lesor je u prvom meču ubacio 14 a u drugoj čak 21 poen, ali ni to nije pomoglo njegovom timu da ima makar jednu pobedu. Opet verujemo u dobar učinak Lesora u prelazak granice od 13,5 poena, a za (+) kvota je 1.80 u kladionici SuperBet.

Najdžel Hejz-Dejvis (Fenerbahče) – Poeni + (granica 16,5) @ 1.85 u SuperBet

Fener je dva puta pobedio Pivare kao gosti i sumnjamo da se nešto može promeniti u finalnoj seriji u Turskoj pa da Anadolu Efes napravi veliki preokret. Jednostavno, Pivari su se raspali u finalu i drugi istanbulski tim je u prvom meču slavio sa 11 a u drugom sa neverovatnih 31 poenom razlike. Junak prve pobede bio je Najdžel Hejz-Dejvis sa čak 28 ubačenih poena dok u drugoj utakmici i nije bilo preterane potrebe da se previše trudi i meč je završio sa ”samo” 9 koševa. Novi rekorder po broju poena na jednom meču u Evroligi ove sezone je u elitnom takmičenju ubacivao skoro 14 poena, dok je u Super ligi Turske na sličnom proseku ali sa čak 20 koševa u plej-ofu po utakmici. I sada verujemo u njegovu dobru partiju i novu pobedu Fenerbahčea. Granica za Najdžela Hejz-Dejvisa u kladionici SuperBet iznosi 16,5 poena a za (+) dobija se kvota 1.85.

Devin Buker (Bajern) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u SuperBet

Bavarci su dobili prvi meč finala Bundeslige protiv Albe i sada će pokušati da odbrane Audi dom i u drugoj utakmici. Čini se da je tim Pabla Lasa mnogo bliži tituli u Nemačkoj a, realno, radi se i o boljem timu od Albatrosa. U prvoj utakmici tvorac trijumfa bio je Vladimir Lučić, kako smo i pretpostavili, sa 17 koševa, 4 skoka i 5 asistencija. Ne sunjamo da će bivši kapiten Partizana i srpske reprezentacije opet biti na svom nivou ali će morati da pripomogne još neko, kao što je to uradio Karsten Edvards u prvoj utakmici. Mi tipujemo na iskusnog Devina Bukera. Centar Bavaraca je bio solidan sa 10 ubačenih poena u prvoj utakmici a njegov ovosezonski prosek je gotovo identičan u Evroligi i Bundelsigi i tek nešto je manji od 10 poena po meču. Sada je granica na 10,5 koševa na iskusnog košarkaša i očekujemo da ode preko nje Za (+) kvota je 1.85 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici SuperBet iznosi 11.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.