Tiket dana (utorak, 22.10.2019)

tiket dana

Vraća nam se Liga šampiona, ali nisu samo utakmice elitnog klupskog takmičenja na meniju, igraju i Englezi u Čempionšipu, Ligi 1 i 2.

Galatasaraj – Real Madrid – 2 @ 1.65 u Meridianbet

Madriđani su podbacili u prošlom kolu kada su jedva spasili bod u meču protiv Klub Briža na svom “Santjago Bernabeu”. Ako znamo da su u prvom kolu doživeli težak poraz od Pari Sen Žermena na “Parku Prinčeva”, njima su dva predstojeća meča sa turskim Galatasarajem presudna kada je u pitanju plasman u nokaut fazu. Bila bi prava katastrofa za trostrukog uzastopnog šampiona Evrope da se ne plasira među 16 najboljih ove sezone. Real posle Ronalda nije ista ekipa, ali je to i dalje moćan kolektiv. Ovog vikenda su razočarali svoje navijače porazom na Balearskim Ostrvima od novajlije Majorke. Bilo je 1.0 za domaćina, a Real jedva da je stvorio neku priliku. Prepustili su čelo tabele najvećem rivalu Barseloni i to dodatno unosi nervozu u ekipu Zinedina Zidana. Galatasaraj je uzeo jedan bod u prva dva kola, a još nije postigao ni gol u Ligi šampiona. Ne igraju ništa naročito ni u turskom prvenstvu, mada su u petak pobedili Sivaspor sa 3:2 i nešto popravili plasman a tabeli. Posle dvomeča ovih ekipa jedna će otpasti iz borbe za drugo mesto, a realno je da to bude tim iz Istanbula. Real je favorit i u Tursoj i smatramo da će pobediti na ovom gostovanju, gde je i PSŽ jedva uspeo da slavi. Predlažemo dvojku, a koeficijent u kladionici Meridianebet iznosi 1.65.

Šahtjor – Dinamo Zagreb – 1 @ 1.72 u Bet365

Svima je jasno da će se u naredne dve utakmice, u kojima se sastaju Šahtjor i Dinamo, rešiti pitanje drugog mesta u ovoj grupi. Mančester Siti je neprikosnoven, a Atalanta iz Bergama je totalno podbacila u prva dva kola, izgubivši i od Dinama i od Šahtjora, pa će teško i do trećeg mesta. Ukrajinci su lako izgubili od Sitija na svom terenu, ako se tako može nazvati stadion u harkovu, na kome igraju kao domaćini pošto je “Donbas arena” teško oštećena u ratnim dejstvima. Onda su gostovali u Italiji, na stadionu Intera, gde Atalanta dočekuje svoje rivale u Ligi šampiona, i izborili pobedu u sudijskoj nadoknadi. Zagrepčani su u prednosti, utoliko što protivnike dočekuju na svom “Maksimiru”, a koliko im to znači videlo se u duelu sa Atalantom koju su deklasirali sa 4:0. Nisu “modri” bili loši ni na “Etihadu”, izgubili su sa 2:0, ali tek u drugom poluvremenu. Njima bi mnogo zančio i bod u Ukrajini, ali je do njega jako teško doći. Ma koliko Dinamo bio ozbiljan tim ove sezone, čini nam se da je Šahtjor, pre svega zbog iskustva, favorit u ovom meču i da će slaviti pobedu. Za jedinicu u kladionici Bet365 kvota je 1.72.

VBA – Barnsli – 1 @ 1.38 u 1xbet

U vanrednom kolu engleskog Čempionšipa vodeći Vest Bromvič Albion dočekuje poslednjeplasirani Barnsli. Ove dve ekipe deli 22 mesta na tabeli, pa dileme ne bi trebalo da bude, bar što se pobednika tiče. Međutim, ne treba iti sto posto siguran kada su niže engleske lige u pitanju. Razlike među timovima nisu toliko drastične, i često se dešava da autsajderi, na papiru, iznenade favorite. Ipak, tim iz Birmingema igra dobro, izgubio je samo jednom ove sezone, a iza sebe ima dve uzastopne pobede, savladali su Kardif i u subotu Midlzbro. Barnsli se ove sezone, posle punih devet godina, vratio u Čempionšip i za sada ne mogu da budu zadovoljni učinkom. Imaju samo sedam bodova, a pobedili su samo jednom i to u prvom kolu kada su iznenadili Fulam. Sve nam govori da je VBA apsolutni favorit, pa čak i koeficijent u kladionicima. On u kladionici 1xbet iznosi 1.38 za jedinicu.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici 1xbet iznosi 3.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.