Tiket dana (ponedeljak, 02.03.2020)

tiket dana

Ponedeljak je, jasno je da nam preostaju samo “restlovi” od vikenda, ali je nekad moguće doći do lepog dobitka i danima kada ponuda nije bogata. Možda je ovaj ponedeljak jedan od takvih dana.

Midlzboro – Notingem Forest – 2 @ 2.93 u Meridianbet

Za “šumare” je meč u Londonu veoma bitan. Notingem Forest se ponovo uključio u trku za ulazak u Premijer ligu, i to direktno, osvajanjem jednog od dva prva mesta. Pre ovog kola nalazili su se na četvrtom mestu, sa šest bodova manje od drugoplasiranog Lidsa, što nije nedostižno, uzimajući u obzir koliko puta su Jorkširci kiksirali u prethodnom priodu. Do kraja regularnog dela prvenstva u Čempionšipu ostalo je 11 kola, na raspolaganju je mnogo bodova i očekuje nas uzbudljiv rasplet. “Šumari” su slavili u Kardifu u vanrednom kolu, jedan gol bio je dovoljan za tri velika boda, čime su prekinuli niz od tri utakmice bez trijumfa. Sada mogu samo da žale nad činjenicom da su u mečevima protiv Čarltona, Vest Broma i QPR-a uzeli samo dva, a ne bar neki bod više. Šta je tu je, sada moraju da izvuku pobedu protiv M'Boroa, tima koji nije slavio na prethodnih devet utakmica u prvenstvu. Poslednju pobedu londoski ligaš ostvario je 1. januara, pa se činilo da će godina biti uspešna, ali nije tako, barem za sada. Tri prethodne utakmice Midlzboro je izgubio rezultatom 1:0, pa neće biti nikakvo iznenađenje ako bude poražen i četvrti put na isti način. Predlažemo dvojku sa kvotom 2.93 u kladionici Meridianbet.

Mitjiland – Soderjisk – 1/1 @ 2.05 u Bet365

Lider danskog prvenstva ruši sve pred sobom i sumnjamo da će se zaustaviti. Mitjiland je bio šampion pre dve godine, onda se pehar preselio u Kopenhagen, ali je sva prilika da će se vratiti u vitrine tima iz predgrađa. U prva dva kola od nastavka prvenstva Mitjiland je pobedio, oba puta sa po 2:0. Slavili su protiv Lingbija na svom ternu i na gostovanju kod ekipe Hobro. Sada im u goste dolazi Sonderjisk, tim koji je u dva poslednja kola upisao pobedu i poraz. Četiri kola ostalo je do podele lige na Plej of i Plej aut, a gosti, realno, nemaju šanse da se nađu među šest najboljih, pa mu bodovi iz ovog meča i nisu toliko bitni. FC Kopenhagen zaostaje devet bodova za Mitjilandom, ali je šampion nagovestio bolje dane pobedom u Glazgovu nad Seltikom. Zato Mitjiland nema pravo na opuštanje, već mora da nastavi da pobeđuje. Verujemo da hoće i da će savladati Sonderjisk, kao i u prvom delu sezone kada su slavili sa 2:0. Naš predlog je prelaz 1/1 sa koeficijentom 2.05 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 6.01.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.