Nastavak dobrovoljne akcije Meridiana u više gradova Srbije

Desetine volontera na licu mesta u gotovo svim gradovima Srbije.

Na poziv državnih organa kompanija Meridian Tech i više desetina naših zaposlenih kao dobrovoljci, širom Srbije, se javilo da pomogne našim najugroženijim sugrađanima – na licu mesta, raznoseći pakete pomoći.

Meridianbet je uvek bio tu da pomogne, kad je bilo najteže za narod i državu. U ovom trenutku je važno da budemo solidarni i da ne ostavimo naše lekare, medicinske sestre, policajce i vojnike da sami vode borbu protiv ove pošasti.

Meridianbet kao jedna od najvećih evropskih i srpskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću koja posluje u preko 30 zemalja, je odlučila da sa više desetina svojih zaposlenih kao dobrovoljcima, zajedno podeli pakete pomoći svima onima kojima je sada to najpotrebnije.

Ovu akciju ćemo nastaviti još odlučnije u budućnosti, kako bismo došli do svakog našeg građanina kome je ova pomoć neophodna.

Meridian je i proteklom periodu bio donator Instituta za majku i dete, Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko – bolničkom centru “Dragiša Mišović”, bolnici u Nišu kao i Društvu za mentalno nedovoljno razbijena lica (MNRL) Pirot, Centru za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i drugim organizacijama i ugroženim društvenim grupama.

Meridian uvek uz svoj narod kad je najteže.

48 Comments

  1. ajmo ostali ajmo!! gde ste sada kada treba da se istaknete?? ovo je pravi trenutak da svi budete humani i da se pokazete,kad ako ne sad? Ovako to radi jedna ozbiljna firma,bravo Meridian i svim zaposlenim!1!!!

  2. Svaka vam cast Meridian! Nizu se vasa dela kojima pokazujete humanost i solidarnost. Trebalo bi svi da se angazujemo u pomoci onima koji su najugrozeniji

  3. Ovo je primer uspesne i humanitarne kompanije. Svi zajedno cine velika dala. Bravo za svakog radnika pojedinacno. Sila ste💪🏻

  4. Treba da pomogne svako ko moze.Ova kompanija je sa svojim ljudima pokazala kako se treba ponasati u ovoj ni malo lepoj situaciji koja nas zadesila!Svaka cast!

  5. Do sad ste me oduševljavali ponudom za kladjenje a ovim gestom ste me “kupili” za sva vremena. Svaka čast dobri ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.