Formula 1 Trka u Monci – Formula 1 donosi NAJJAČE KVOTE, kladi se UŽIVO

Samo u kladionici Meridian – Klađenje UŽIVO na trke Formule 1

Spremite se za Veliku nagradu Italije i uzbudljiv vikend u Formuli 1!

Oni koji poznaju Meridian, dobro znaju da ova kladionica prati sve sportske događaje u svetu, a pogotovo one spektakularne, poput trke u Monci zakazane za nedelju od 15 časova.

Uvek na visini zadatka i u susretu željama svojih vernih igrača, Meridian je pripremio najraznovrsnija sportska klađenja. Među njima je, svakako, i Velika nagrada Italije.

Ova sezona je potpuno drugačija i niko nema mogućnost da uživo sa tribina prati Formulu 1 u Monci, ali je zato deo velikog uzbuđenja osiguran u Meridianu.

Vaše je samo da se registrujete, za šta će vam biti potrebno tek nekoliko trenutaka. Vrlo jednostavno i brzo, moći ćete da započnete neku od svojih omiljenih igara. Naravno, tu je i bonus dobrodošlice od 500 RSD za vaš srećan početak i siguran dobitak već na startu!

Inače, trkačka staza u Monci je jedna od omiljenih među vozačima čuvenog bolida Formula 1. Besprekorno glatka, sa izazovnim krivinama i dužinom od 5.793 km, predstavlja neverovatnu avanturu. Obuhvata čak 53 kruga, što ukupnu trku čini veoma dugom – neverovatnih 306.720 km!
Specifičnost i otežavajuća okolnost je ta što se Formula 1 u Monci vozi u drugačijem smeru u odnosu na druge staze. Vozači se u ovoj trci kreću u smeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu.

Vožnja u ovom, neprirodnom smeru znatno opterećuje vozače i otežava im upravljanje vozilom. Zakoni fizike su neumoljivi, a sile gravitacije se osećaju naročito u zavojima.

Budući da se dve trećine staze vozi pod punim gasom, ne čudi što se pobednici ove trke dočekuju sa lovorikama i najskupljim šampanjcem. Oni su zaista neustrašivi heroji naše današnjice!

A, ko će biti pobednik predstojeće trke? Da li će to biti Hamilton ili Ferstapen? Možda, Botas? Stavite opklade na svoje favorite samo u kladionici Meridian!

Osim klađenja na specijalne događaje poput Formule 1, na sajtu Meridiana vas očekuje obilje mogućnosti za sportsko klađenje, klađenje na trke konja i pasa, online klađenje i još mnogo, mnogo toga.

Posetite meridianbet.rs i uživajte u svim pogodnostima koje vam ova kladionica pruža.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.