Tip dana: Ajaks – Borusija Dortmund: “Kopljanici” i “milioneri” biju bitku za prvo mesto u grupi! Ko će do trijumfa?

U utorak je poprilično zanimljiva ponuda za klađenje, pošto su između ostalog na programu mečevi trećeg kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Amesterdamu gde će fudbaleri Ajaksa ugostiti Borusiju iz Dortmunda.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Ajaks: Fantastične partije na startu Lige šampiona!

Fudbaleri Ajaksa pružaju fantastične partije na startu grupne faze Lige šampiona, a to nam najbolje potvrđuje i činjenica da se popularni “kopljanici” trenutni nalaze na prvom mestu u svojoj grupi uz maksimalnih šest osvojenih bodova i sa sjajnom gol razlikom, pošto je šampion Holandije do sada dao sedam golova a primio samo jedan.
Dušan Tadić i drugari su u prvom kolu odigrali jedan fenomenalan meč na gostovanju kod aktuelnog šampiona Portugala, ekipe Sportinga, a taj meč je završen rezultatom 1:5 uz čak četiri postignuta gola Alea.
U drugom kolu su “kopljanici” bez većih problema slavili na svom terenu protiv turskog Bešiktaša, koji je ruku na srce na taj susret doputovao u znatno oslabljenom sastavu, a taj duel je na kraju završen rezultatom 2:0.
Kada je u pitanju prvenstvo Holandije, trenutno se izabranici trenera Erika ten Haga nalaze na prvom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na drugoplasirani PSV-a.
U prošlom kolu je Ajaks odigrao još jedan dosta dobar meč i bez većih problema slavio na gostovanju kod Herenvena, a taj susret je završen rezultatom 0:2.
Nažalost, pre toga je aktuelni šampion Holandije neprijatno iznenadio sve svoje navijače pošto je ova ekipa mimo svih očekivanja poražena na svom terenu od Utrehta, kada je bilo 0:1.
Što se tiče ovog susreta Erik ten Hag neće moći da računa na dvojicu golmana, Onanu i Stekelenburga, dok zbog povrede neće nastupiti ni Klajber.

Borusija Dortmund: Primarni cilj je prvo mesto u grupi!

Iako Borusija možda ne izgleda tako ubedljivo na startu Lige šampiona poput njenog rivala na večerašnjem susretu, mora se priznati da je rezultat za sada tu.
Naime, popularni “milioneri” se trenutno nalaze na deobi prvog mesta sa Ajakosm, pošto su do sada osvojili maksimalnih šest bodova.
U prvom kolu su Haland i drugari slavili na teškom gostovanju kod Bešiktaša, a taj meč u Turskoj je završen rezultatom 1:2, da bi u drugom kolu izabranici Marka Rozea dosta teže nego što se očekivalo na svom terenu savladali Sporting, a taj duel je završen rezultatom 1:0, pa će bez ikakve sumnje ovaj dvomeč sa Ajaksom dati i konačan sud koja od ova dve ekipe će sa prvog mesta u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Što se tiče Bundeslige, trenutno se “milioneri” nalaze na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na neprikosnoveni Bajern.
Do sada su izabbranici trenera Rozea odigrali osam mečeva u najkvalitetnijem rangu nemačkog fudbala i ostvarili šest trijumfa uz dva poraza.
U prošlom kolu je Borusija na svom terenu bez većih problema savladala ekipu Majnca, a taj duel je završen rezultatom 3:1, uz podatak da je Haland postigao dva gola na tom meču, koji je inače bio i prvi duel za sjajnog Norvežanina posle odsustva zbog povrede, zbog koje je između ostalog propustio i mečeve Norveške u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.
Marko Roze ima daleko više problema sa izostancima za razliku od svog kolege iz Ajaksa, pošto za ovaj duel neće moći da računa na čak sedam fudbalera.

Naš predlog

Biće ovo između ostalog i duel između dva tima koja su do sada ubedljivo najviše pokazala u ovoj grupi, a ujedno i velika borba za prvo mesto u grupi.
Mišljenja smo da na duelu između dva tima koja igraju za gol više golovi prosto ne smeju izostati pa vam iz tog razloga preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.47, a iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa malo ambicioznijom igrom 4+ za koju je Meridianbet pripremio kvotu 2.15.
Kopljanici zaista retko gube na svom terenu u evropskim takmičenjima, i iz tog razloga vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.