Tiket za veče (sreda, 22.12.2021)

tiket dana

Ovo je poslednje veče sa bogatom ponudom u 2021. godini. Igraće se utakmice i narednih dana, ali do Nove godine ni za jedno veče neće se imati ovakav izbor. Kvote su, naravno, podložne pormenama.

Liverpul – Lester – 4+ @ 2.40 u Mozzartbet

Ovo je utakmica četvrtfinala engleskog EFL kupa, a oba tima igraće u oslabljneim sastavima. Teško je odrediti ko će imati većih kadrovskih problema, Jirgen Klop ili Brendon Rodžers. Tu su povrede, virus korona, tačnije Omikron soj, a sigurno je da će treneri želeti i da poštede neke igrače pred ”Božićno ludilo” u Premijer ligi koje je pred nama. Liverpul je ostao bez pobede protiv Totenhema u nedelju, bilo je 2:2 na Vajt Hart Lejnu, dok je Lester deklasirao Njukasl. Mođda je gostima, koje predvodi bivši trener Liverpula, Brendon Rodžers, ovo takmičenje značajnije, dok se domaći u potpunosti posvećuju prvenstvu i Ligi šampiona. Zato igrajte na golove, a njih bi trebalo da bude dosta. Za 4+ u kladionici Mozzartbet dobija se kvota 2.40.

Bilbao – Real Madrid – 1x,0-2 @ 2.50 u Mozzartbet

Utakmica u glavnom gradu Baskije igra se unapred, naime radi se o meču 21. kolo La Lige. Verujemo da nije prijatno klubovima što je tako pošto je totalna nepoznanica u kakvim će sastavima istrčati na San Mames. Oba tima su u velikim problemima sa izostancima, pogotvo se to odnosi na Real, pa će Karlo Anćeloti imati glavobolju da pronađe 11 sposobnih fudbalera, a ne najboljih u ovom trenutku. Dug je spisak izostanaka, pa ga nećemo prepisivati. Nešto manje loša situacija je u Atletiku, pa bi Baskijci mogli da iskoriste činjenicu da lider dolazi desetkovan. Nije Real uspeo da postigne gol protiv Kadiza u endelju na svom terenu, ap će teško to uraditi i u Bilbau. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 2.50.

Utreht – Tvente – GG3+ @ 2.35 u Mozzartbet

Kako god se završio poslednji meč u 2021. godini za Utreht i Tvente, obe ekipe mogu biti zadovoljne učinkom u prvoj polovini šampionata. trenutno su jedan uz drugog, Tvente na pestom mestu sa 31 bodoma, a Utreh jedno mesto niže sa dva boda manje. Ukoliko bi iskoristili domaći teren i dobili ekipu iz Enšedea, fudbaleri Utrehta bi preskočili svog rivala na tabeli. No, to u ovom trenutku nije najbitnije, važno je da na kraju sezone zadrđe ove pozicije i igraju u plej-ofu za raspodelu evropskih viza. Ovo je početak drugog dela Eredivizije, u pitanju je 18. kolo, a negde tamo u septembru Tvente je slavio na svom terenu sa 1:0. I sada je ekipa iz Enšedea u boljoj formi, dobili su pet od poslednjih šest utakmica u ligi, a samo su remizirali sa liderom Fejnordom. Utreht ne bez pobede na tri prethodne utakmice i hitno mu je potreban jedan trijumf. Naš predlog je igra gol-gol, uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici Mozzartbet kvota je 2.35.

Ukupna kvota na tiketu za sredu uveče u kladionici Mozzartbet iznosi 14.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.