Tiket za veče (subota, 14.05.2022)

tiket dana

Da vidimo šta nam je preostalo od ponude za ovu subotu u večernjim časovima. Kvote se vrlo brzo menjaju, s obzirom da se radi o kraju sezone.

Mec – Anže – 1 @ 2.35 u MaxBet

Mec je golom u nadoknadi utakmice sa Lionom stigao do trijumfa od 3:2 i nade da može opstati u Ligi 1. To je pre tog meča izgledalo nemoguće, ali ni sada šanse nisu velike. Oni su pretposlednji na tabeli i čak i da osvoje svih šest bodova u dva preostala kola, Lorijanu je dovoljan bod da izbori direktan opstanak. Jedina izgledna nada za Mec je plasman u baraž, ali za to trebaju da nadoknade tri boda minusa u odnosu na Sent Etjen. Ipak, ”zeleni” iz Sent Etjena igraju sa Remsom na svom terenu i Nantom u gostima, dok Mec posle Anžea ide na Park Prinčeva i sastaje sa sa novim šampionom Pari Sen Žermenom. Dakle, nada je tanka, ali se davljenik i za slamku hvata. Mec mora da pobedi Anže, pa šta mu bog da. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.35 ako se odigra kao Bonus tip.

Roma – Venecija – 1/1,2+ @ 1.95 u MaxBet

”Vučica” nema šanse za Ligu šampiona, ali im je posle poraza u Firenci u pitanje došao i plasman u Ligu Evrope. Trenutno su na željenom šestom mestu, ali imaju isti broj bodova kao i Fiorentina i Atalanta, a jedna od te tri ekipe ostaće i bez plasmana u Ligu konferencija. Romu tek čeka meč sezone, to je finale protiv Fejnorda u novoformiranoj Ligi konfrenecija i sigurno je da im je stalo da budu prvi osvajači tog takmičenja. Uz to, njihov trener Žoze Murinjo, postao bi stručnjak koji je osvojio sva evropska takmičenja, pošto već ima i Ligu šampiona i Ligu Evrope. Venecija se oprostila od Serije A porazom od Salernitane. Trijumf nad Bolonjom bila je ”pirova pobeda”, i ostaje im samo da pokušaju da poprave utisak. Na Olimpiku nemaju šanse, a uz prelaz 1/1 dodajemo i dva gola domaćina. Za 1/1,2+ kvota je 1.95 ako se odigra u kladionici MaxBet.

Mensfild – Nortempton – x2,0-2 @ 2.35 u MaxBet

Ovo je prvi meč polufinala plej-ofa u engleskoj Ligi 2. Mensfild je prvenstvo završio na 7. mestu, dok je Nortempton bio 4. ali sa samo tri boda više od svog sadašnjeg rivala. U Ligu 1 otišla su tri prvoplasirana tima, Forest Grin, Iksiter i Bristol Rovers, koji je imao isti broj bodova kao i Nortempton, ali i bolju gol razliku samo zbog više datih golova. Oba tima imali su +11, a Bristol Roversi su u poslednjem kolu slavili protiv otpisanog Skantorpa sa čak 7:0, pa je trijumf Nortemptona od 3:1 nad Berouom bio nedovoljan. Sada Nortemptonu predstoji znatno teži deo posla, ako budu uspešniji od Mensfilda u dva meča ostaje im i finale protiv boljeg iz duela Port Vejla i Svindona. Ipak, smatramo da su bolji od Mensfilda i da će doneti dobar rezultat sa gostovanja u ovom gradu. Napš predlog je dupla šansa na goste uz mali broj golova. Za x2,0-2 u kladionici MaxBet kvota iznosi 2.35.

Maribor – Aluminij – 1/1,3+ @ 1.98 u MaxBet

”Ljubičasti” iz Maribora opet su napravili od gotovog veresiju i titula im je ponovo daleko. Dva kola pre kraja prvenstva imaju zaostatak za ekipom Kopera od dva boda, pa moraju da trijumfuju na oba preostala duela, a da Koper ne uzme više od četiri boda. U slučaju istog broja bodova Maribor bi postao šampion. Prošle sezone Maribor je ostao bez trofeja porazom od Mure u svom ”Ljudskom vrtu”, a i sada ih skupo košta remi sa Koperom pre dva kola u Mariboru, a još više poraz u Ljubljani od ekipe Bravo prošle sedmice. Upravo im je Bravo najveći adut da mogu do titule u smiraj sezone, s obzirom da Koper u poslednjem kolu gostuje u prestonici kod ovog tima, kkoji uopšte nije naivan. Do tada Maribor mora da pobedi prvo otpisani Aluminij, koji se seli u drugu ligu, a onda u poslednjem kolu i, sada već, bivšeg šampiona Muru u gostima. Aluminij nema pobedu od kraja novembra i paziće da ne doživi katastrofu u Mariboru. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar tri gola. Za 1/1,3+ kvota je 1.98 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici MaxBet iznosi 21.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.