Tiket dana (subota, 04.06.2022)

Tiket dana

Nastavlja se Liga nacija koja se igra po ubrzanom ritmu zbog nedostatka slobodnih termina. I danas je na programu nekoliko zanimljivih utakmica. Koeficijenti mogu biti promenjeni.

Italija – Nemačka – GG3+ @ 2.10 u Mozzartbet

”Azurima” će Liga nacija biti najznačajnije takmičenje u ovoj godini, s obzirom da će drugi uzastopni Mundijal gledati na televizorima. Siguno je da će neodlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru biti veliki udarac za ovu fudbaslku zemlju, pogotovo jer su propustili i takmičenje u Rusiji pre četiri godine. Ipak, trijumf na EURU prošlog leta ulio je neopfodan optimizam, pa je sigurno da najpopularnija igra neće umreti na Apeninima. Pre tri dana Italija je mogla da postane prvi nezvanični šampion sveta. Igrali su tkz ”Finalisimu”, meč prvaka Everope i prvaka Južne Amerike, u kome je Argentina ubedljivo slavila sa 3:0 na engleskom Vembliju. Možda ”Azuri” nisu zaslužili takav poraz, ali će on ostaviti posledice pred dolazak Nemaca u Bolonju. U ovoj grupi A divizije Lige nacija još su Mađarska i Engleska, pa očekujemo u svakom kolu bar po jedan spektakl. Sada je to okršaj Italije i Nemačke, prvi posle više od pet godina, a prvi zvanični još od EURA u FRancuskoj koji su Nemci dobili na penale u četvrtfinalu. Za razliku od Italije ”Panceri” su prošli na još jedan Mundijal, mada su imali jedan senzacionalan poraz od Severne Makedonije. Biće zanimljiv meč, verujemo uz tri gola i bar po gol na obe strane. Za GG3+ kvota je 2.10 u kladionici Mozzartbet.

Mađarska – Engleska – 2,2+ @ 1.72 u Mozzartbet

Mađari su ponovo upali u jednu ”grupu smrti”, kao što se to dogodilo i za EURO prošlog leta. Tada su morali da igraju protiv Francuza, Portugalaca i Nemaca, a sada su im tu ponovo Nemci, ali i Englezi i Italijani. Na EURU su bili sasvim dobri, ali sa takvim igrama nisu nastavili u kvalifikacijama za Mundijal i propustiće još jedno najveće fudbalsko takmičenje. U Ligi nacija su se plasirali u A diviziju, ali sumnjamo da će uspeti dugo da se zadrže u ovom društvu najboljih evropskih selekcija. Engleska želi trijumf u grupi, ali će se selekcija Gordog Albiona fokusirati, pre svega, na Svetsko prvesntvo na kome će braniti četvrto mesto sa prethodnog Mundijala u Rusiji. Zanimljivo je da su ove dve selekcije bile u istoj grupi u kvalifikacijama za Mundijal, i prošle godine su odigrale dva međusobna duela. Onaj u Budimpešti pripao je Engleskoj sa čak 4:0, ali je na kraju kvalifikacija Mađarska napravila iznenađenje i ostala neporažena na Vembliju. Početak je takmičenja, i ako žele prvo mesto Englezi će morati da dobiju na ”Puškaš areni”. Uz dvojku verujemo i u dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Mozzartbet kvota je 1.72.

Finska – Bosna i Hercegovina – 1x,2+ @ 1.95 u Mozzartbet

Učestali su dueli Finske i Bosne i Hercegovine u poslednje vreme. Ove dve selekcije bile su u istoj grupi u kvalifikacijama za prethodni EURO, ali i u kvalifikacijama za Mundijal, a evo i sada u trećem takmičenju, Ligi nacija. ”Zmajevi” su se kratko zadržali u A diviziji, pa su se posle jednog ciklusa vratili u B. Pored Finske i Bosne u grupi su još Crna Gora i Rumunija, a sve četiri selekcije nadaju se da mogu do prvog mesta. PObednik grupe imaće šansu da se bori za plasman na EURO, a to je velika želja ”Zmajeva” koji još nisu igrali na najvećem kontinentalnom šampionatu. Finska je debitovala prošlog leta, upisali su i prvu pobedu i to protiv Danske u Kopenhagenu, ali nisu prošli u nokaut fazu. U kvalifikacijama za Katar ni jedni ni drugi nisu uspeli da stignu ni do baraža, bolji od njih bili su Francuzi i Ukrajinci. Što se međusobnog učinka tiče Finska je uspešnija u prethodna četiri meča, prošle godine su pobedili u Zenici, dok je u Helsinkiju bilo nerešeno, a pre tri godine obe selekcije su slavile na svom terenu. Ne očekujemo da domaćin doživi poraz, a trebalo bi da vidimo bar dva gola. Za 1x,2+ kvota je 1.97 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 7.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.