Tiket dana (ponedeljak, 06.06.2022)

Tiket dana

Uveliko je u toku drugo kolo u Ligi nacija, pa je i današnji tiket posvećen tom takmičenju, sve dok nam se ne vrate Skandinavci na tikete. Kvote mogu biti promenjene.

Austrija – Danska – GG3+ @ 2.55 u Meridianbet

Ove dve selekcije su obeležile prvo kolo u Ligi nacija, uz Holandiju koja je deklasirala Belgiju. Austrija je pobedila Hrvatsku u Osijeku sa 3:0 i tako je debi Ralfa Rangnika na klupi ove selekcije bio više nego uspešan. Naravno da je takav rezultat iznenadio sve, ali se mora priznati da su Austrijanci potpuno zasluženo slavili protiv važećeg vicešampiona sveta. Nije Rangnik mnogo promenio sastav koji je zatekao, ali ne zaboravite da većina reprezentativaca Austrije igra u Nemačkoj i ostalim najjačim ligama Evrope. Do Mundijala nisu stigli, zaustavljeni su u polufinalu baraža od Velsa, ali su zato ostavili odličan utisak na EURU prethodnog leta. Danska je pobedila šampiona sveta, i to na Parku Prinčeva, a junak trijumfa bio je napadač Trabzona Andreas Kornelijus. Bivši igrač FC Kopenhagena je u igru ušao u 60. minutu, kod vođstva Francuza od 1:0, i sa dva gola preokrenuo rezultat. Pobeda Danske nije senzacija, ova selekcija je igrala odlično na EURU, a dominirala je u svojoj grupi u kvalifikacijama za Mundijal, pa sa njima treba ozbiljno računati i u Kataru. Do tada će pokušati da budu najbolji u grupi sa finalistima prethodnog Mundijala i Austrijom u Ligi nacija. Očekujemo goleadu, sa bar tri gola, uz to da se zatresu obe mreže. Naš predlog je GG3+, a koeficijent za ovaj tip u kladionici Meridianbet iznosi 2.55.

Island – Albanija – 1x,0-2 @ 2.05 u Meridianbet

”Ribari” su dobro startovali u Ligi nacija osvajanjem boda na gostovanju u Izraelu. U ovoj grupi divizije B igraju samo tri reprezentacije, s obzirom da su Rusi izbačeni iz takmičenja. Zato je Albanija bila slobodna u prvom kolu, a prethodni termin, u martu, su iskoristili da odigraju prijateljske mečeve sa Gruzijom i Šapnijom. Od ”Furije” su izgubili 2:1, dok su sa Gruzijom odigrali bez golova. Na Mundijalu neće biti ni jednih ni drugih, Island je daleko od onih izdanja koja su ih odveli na EURO u Francusku i Mundijal u Rusiju, a pored toga bili su u A diviziji Lige nacija. Albanija je takođe igrala u FRancuskoj, dok su Rusiju i naredni EURO propustili, a neće ih biti ni u Kataru. Sve tri selekcije žele prvo mesto u ovoj grupi, to bi im omogućilo igranje u baražu za naredni EURO, a odvelo bi pobednika u najjaču diviziju. Da su ovi nacionalni timovi dosta izjednačni govori i prvi meč u Izraelu, a svaki bod može biti veoma važan. Albanci se uzdaju u odličnu odbranu i pokušaće da ne prime gol u Rejkjaviku. Island bi bio prezadovoljan minimalnim trijumfom, ali posle boda iz Izraela ne moraju da previše forsiraju. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz mali broj golova. Za 1x,0-2 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.