Tiket dana (subota, 09.07.2022)

Tiket dana

Današnja ponuda je mnogo bolju u odnosu na prethodnu subotu, a znatno slabija nego što će biti naredne. Krenule su samo dve nove lige, ali se u nekoliko igraju utakmice Super kupa, pa nas start tih takmičenja očekuje narednog vikenda, radi se o Danskoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, nemačkoj Cvajti… Kvote iz tiketa mogu biti kasnije izmenjene.

Čukarički – TSC – GG3+ @ 2.40 u Mozzartbet

Ove dve ekipe uvek figuriraju kao prvi i najopasniji rivali ”večitima”. Taj epitet prošle sezone opravdao je Čukarički, dok je TSC malo podbacio. ”Bržani” su na kraju bili treći i čeka ih početak kvalifikacija za Ligu konferencija, dok su Topolčani završili tek kao šesti i neće ih biti u Evrope ovog leta. Na banovom Brdu je ovog leta bilo prometno, otišlo je nekoliko bitnih igrača poput Rakonjca, Vidosavljevića i Ergelaša, ali su i stigla odgovarajuća pojačanja u vidu iskusnih Ivanovića, Tomovića, Adžića i Vujadinovića. Novi trener je Dušan Kerkez, a od Čuke se ponovo očekuje da bude u vrhu tabele. U Bačkoj Topoli ne sme biti greške ove sezone, onaj prelepi objekat zaslužuju međunarodne utakmice, a agilna uprava dovela je iz Lučana dvojac Jovanović-Cvetković, koji je biti pojačanja za ionako iskusnu i kvalitetnu ekipu. Odbio je TSC napade mnogih klubova na najboljeg igrača Mihajla Banjca, pa će on, bar do zime, i dalje predvoditi TSC. Prošle sezone ove ekipe su se sastae tri puta, u regularnom delu sezone Čukarički je bio uspešniji, slavio je kao gost 2:1, dok je na Brdu bilo 1:1. Međutim, u Plej-ofu se ponovo igralo na stadionu Čukaričkog, a TSC je slavio sa 3:2. I sada očekujemo otvorenu igru i golove na obe strane. Za igru gol-gol uz 3+ kvota je 2.40 u kladionici Mozzartbet.

Stromsgodset – Od Grenland – GG3+ 1.90 u Mozzartbet

Domaćin igra mnogo bolje u svom Dramenu nego na strani. Stromsgodset je dobio poslednje četiri utakmice kao domaćin i to protiv snažnih rivala, Rozemborga, Valerenge, Vikinga i Lilestrema. Ipak, podsetimo da su startovali sa dva domaća poraza, od Moldea i Sanderfjorda koji ih je dobio sa neverovatnih 5:0. Međutim, na poslednje četiri utakmice na svom terenu na svakoj su davali po tri gola, apa im je gol razlika u Dramenu 13:12 na šest mečeva, što znači da po utakmici pada više od četiri gola kada su domaćini. U goste im stiže odd Grenland, tim koji je u odličnoj formi, a posebno se ističe kada igra na strani. Osvojili su isti broj bodova i na svom terenu i u gostima, ali su na poslednjih pet gostovanja pobedili, tri puta u ligi i dva puta u kupu. Te tri pobede jesu značajne, ali su ostavrene protiv timova sa dna tabele, Jerva i Valerenge, kao i Ham Kama, koji se jedini drži van zone ispadanja. Stromsgodset je favorit, svakako, ali ćemo predložiti igru na golove. Za GG3+ kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

FC Minsk – BATE Borisov – 0-2 @ 1.96 u Mozzartbet

Mada je BATE lider na tabeli beloruske Višaje, FC Minsk uopšte nije navina rival. Manje poznati sastav iz prestonice je trenutno na petom mestu, a od BATE-a ima samo šest bodova manje. Igraju dosta dobro, ali i efikasno u poslednje vreme, pa su dve prethodne utakmice okončali rezultatom 4:2, kući su izgubili od Belšine, a onda na identičan način slavili kod Dnjepra. Međutim, ne očekujemo goledau protiv BATE-a, ekipa iz Borisova se uzda u odličnu odbranu, pa su na dosadašnjih 13 utakmica primili samo 6 golova. Tek na svakoj drugoj po jedan. U prethodnom kolu BATE je igrao derbi sa Energetikom na svom terenu i završio ga rezultatom 1:1. Tada su primili prvi gol posle dve uzastopne utakmice na kojima im se mreža nije tresla, u pobedi nad Slutskom i remiju bez golova sa ekipom Neman u Grodnu. Prošle sezone su ove dve ekipe u Minsku igrale 2:2, dok je u Borisovu BATE slavio minimalnim rezultatom. Iako su gosti bliži uspehu, nismo ubeđeni u njihov trijumf, pa predlažemo igru na mali broj golova. Za 0-2 gola kvota je 1.96 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 8.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.