Tiket dana: Poeni igrača

Danas su na programu četiri veoma zanimljive utakmice Evrolige. Efes će na svom terenu dočekati šampiona Evrope Real Madrid, Alba će ugostiti Baskoniju, Partizan gostuje u Francuskoj, dok će ekipa Panatinaikosa ugostiti Bajern koji sa klupe predvodi iskusni Pablo Laso. Za vas smo analizirali po jednog igrača iz svake utakmice, a napominjemo da su granice i kvote bile aktuelne u momentu pisanja ovog tiketa.

Džanan Musa (Real Madrid) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.85 u MaxBet

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je u dosadašnja dva meča nove sezone bio ponajbolji igrač Real Madrida. U prvom kolu Evrolige u kom je Real savladao Baskoniju Musa je postigao 13 poena uz 23 minuta provedena na terenu. U meču ACB lige u kom su slavili 19 razlike protiv ekipe Đirone, Džanan je bio najefikasniji igrač Reala sa 14 postignutih poena uz samo 19 minuta provedenih na terenu, što jasno govori da su nišanske sprave mladog Muse itekako podešene. Prema tome predlažemo vam igru poeni + (granica 13,5) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Met Kostelo (Baskonija) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.85 u MaxBet

Kostelu će ovo biti treća sezona u dresu Baskonije a čini se da će baš ove sezone pokazati najviše, pošto se prilagodio klubu i načinu igre. U prethodnom kolu je protiv ekipe Real Madrida bio najefikasniji pojedinac svog tima sa 16 postignutih poena uz 21 minut proveden na terenu. U meču ACB lige protiv ekipe Granade je imao nešto manju minutažu ali je i u tom meču postigao dvocifren broj poena (11). Mišljenja smo da će i u meču protiv Albe biti motivisan da svom timu donese prvu pobjedu u novoj sezoni Evrolige te da će prebaciti ovu granicu. Prema tome predlažemo vam igru poeni + (granica 13,5) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Nando De Kolo (ASVEL) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.85 u MaxBet

Iskusni reprezentativac Francuske je zasigurno najbolji ali i najiskusniji igrač ekipe Asvela. U prošlom kolu je protiv ekipe Crvene zvezde na terenu proveo 25 minuta i za to vrijeme je postigao 13 poena, a na to je dodao i 5 asistencija. Za vikend je imao smanjenu minutažu u pobjedi svog tima nad ekipom Nansija, u tom meču je postigao 5 poena a na terenu je proveo svega 11 minuta. U ovom meču će sigurno biti veoma motivisan a podatak da je prošle godine Partizanu na ovom terenu dao čak 32 poena dovoljno govori o tome. Prema tome predlažemo vam igru poeni + (granica 14,5) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Kostas Slukas (Panatinaikos) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u MaxBet

Prelazak Slukasa iz Olimpijakosa u Panatinaikos još uvijek je aktuelna tema u Evropi. Njegov stari tim je u svega 5 dana slavio dva puta protiv Panatinaikosa a u poslednjem meču u okviru prvog kola Evrolige, Slukas je promašio šut za pobjedu protiv svog bivšeg tima, međutim i u tom meču je na kraju postigao 20 poena, uz veoma veliki broj uzetih šuteva. Na poslednjoj utakmici domaćeg šampionata je odigrao samo 6 minuta, pa je jasno da će biti spreman da u ovom meču vodi svoju ekipu do prve pobjede u Evroligi. Prema tome predlažemo vam igru poeni + (granica 12,5) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak iznosi 11,71 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.