Najava i analiza: La Liga, 10. kolo: Real gostuje Sevilji, Barsa dočekuje žilavi Bilbao, Đirona protiv fenjeraša Almerije, Atletiku nimalo lako u Vigu!

Nakon dvonedeljne pauze uslijed obaveza igrača u reprezentacijama, vraća nam se La Liga! Pred nama je uzbudljivo 10. kolo koje nam donosi veoma zanimljive mečeve. Lider na tabeli Real Madrid će gostovati ekipi Sevilje, Barselona će na domaćem terenu dočekati Bilbao koji je u sjajnoj formi, najveći hit prvenstva i drugoplasirani tim na tabeli Đirona će dočekati poslednji tim na tabeli Almeriju, dok će Atletiko Madird, koji je u nizu od četiri pobjede, u goste kod ekipe Selte iz Viga. Napominjemo da su sve predložene kvote važile u momentu pisanja najave.

Osasuna – Granada – GG @ 1.83 u MozzartBet

Ekipa iz Bamplone će na svom El Sadaru ugostiti ekipu Granade koja u poslednjih 6 kola ne zna za pobjedu. Domaći tim za sada igra veoma promjenljivo pa u poslednjih 5 utakmica upisao jednu pobjedu, jedan remi i tri poraza, od kojih je poslednji bio protiv ekipe Real Madrida koja ih je savladala sa 4:0. Na do sada 9 odigranih mečeva, osvojili su 10 bodova pa se trenutno nalaze na 12. mjestu na tabeli. Treba napomenuti da je Osasuna do sada odigrala i dva meča u okviru grupne faze Lige konferencije. Granada je vezala 3 uzastopna remija, a sve tri utakmice su bile veoma efikasne i zanimljive za gledanje, pa i ne čudi previše podatak koji govori da Granada ima drugu najgoru odbranu u ligi (23 primljena gola). Mišljenja smo da ćemo gledati jedan efikasan meč u kom će obje ekipe postići po gol, pa je prema tome naš prijedlog igra GG po kvoti 1.83 u MozzartBet kladionici.

Real Sosijedad – Majorka – 1 @ 1.55 u MeridianBet

Klub iz Baskije u novoj sezoni bilježi zaista odlične rezultate na domaćem terenu. U novoj sezoni La Lige su na domaćem terenu do sada odigrali 5 mečeva, nakon uvodna dva remija, na svom San Sebastijanu su upisali 3 uzastopne pobjede, od kojih se najviše ističe pobjeda nad najvećim rivalom Atletik Bilbaom (3:0). U poslednjem kolu su poraženi od Atletiko Madrida, dok je njihov protivnik Majorka u poslednjih 5 mečeva upisala samo jedan poraz. Evidentno je da ekipa Majorke igra dosta bolje na domaćem terenu, ali je zanimljivo da su na svih 5 gostovanja ove sezone postigli barem po gol. Mišljenja smo da je Sosijedad kavlitetnija ekipa i da će slaviti u ovom duelu, a kvota na njihovu pobjedu je 1.50 u MeridianBet kladionici.

Hetafe – Betis – GG @ 2.00 u CircusBet

Hetafe je sasvim solidno otvorio novu sezonu, u kojoj će pokušati da što duže ostanu konkurentni u borbi za Evropu. U poslednjih 5 mečeva poraženi su samo jednom i to od ekipe Real Sosijedada rezultatom 4:3. Nakon tog poraza nanizali su 3 remija, a poslednji je bio u poslednjem kolu protiv ekipe Selte. Sa 10 osvojenih bodova, nalaze se na 11. mjestu na tabeli. Betis je sa druge strane malo bolje ušao u sezonu u kojoj pored domaćih takmičenja igra i grupnu fazu Lige Evrope, u kojoj za sada ima 3 boda iz dvije odigrane utakmice. Do sada su odigrali 5 utakmica na gostujućem terenu u novoj sezoni i slavili su samo jednom. U poslednjem kolu su odigrali neriješeno sa ekipom Alaveša – 1:1. Mi vam predlažemo igru GG po kvoti 2.00 u CircusBet kladionici.

Sevilja – Real Madrid – GG @ 1.67 u SuperBet

Nikako tim iz Sevilje da uhvati odgovarajuću formu u La Ligi, a samim tim i da se izvuče iz donjeg dijela tabele. U Novoj sezoni su upisali dvije pobjede, dva remija i čak 4 poraza, a na poslednjem meču su na domaćem terenu odigrali 2:2 sa ekipom Rajo Valjekana. Zanimljivo je da Sevilja ne zna za pobjedu na domaćem terenu nad ekipom Reala punih 5 godina. Kraljevski klub sa druge strane suvereno vlada domaćim prvenstvnom, sa 24. osvojena boda trenutno su na prvom mjestu na tabeli. U poslednjem kolu su rutinski slavili protiv Osasune sa 4:0, a jedini poraz u dosadašnjem dijelu sezone su upisali protiv gradskog rivala Atletika. Mečevi ova dva tima su tradicionalno veoma zanimljivi i puni naboja pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.67 u SuperBet kladionici.

Selta Vigo – Atletiko Madrid – X2i0-3 @ 1.66 u MaxBet

Tim iz Viga je sa puno očekivanja ušao u novu sezonu, tim je preuzeo Rafa Benitez i očekivalo se više. U 9 odigranih mečeva osvojili su samo 6 bodova, a u poslednjih 5 mečeva ne znaju za pobjedu, te su od mogućih 15 osvojili samo 2 boda. Atletiko je dosta dobro ušao u novu sezonu i moglo bi se reći da su tim sa najboljom formom u ligi, pošto su na poslednja 4 meča upisali isto toliko pobjeda. Taj niz je počeo pobjednom nad gradskim rivalom Realom, a u poslednjem kolu su savladali veoma neugodni Real Sosijedad rezultatom 2:1. Očekujemo jedan veoma tvrd meč, sa malim brojem golova, a i tradicija nam govori da je u poslednjih 6 mečeva u Vigu palo manje od 3 gola na njihovim susretima. Prema tome predlažemo igru X2i0-3 po kvoti 1.66 u MaxBet kladionici.

Las Palmas – Rajo Valjekano – GG @ 1.91 u MozzartBet

Las Palmas je neočekivano dobro započeo novu sezonu, iako su im mnogi predviđali grčkevitu borbu za opstanak od samog starta La Lige. U nizu su od dvije pobjede, a u poslednjih 5 mečeva su upisali 3 pobjede i 2 poraza. U poslednjem meču su iznanadili Viljareal na njihovom terenu i upisali nova 3 boda (1:2). Rajo Valjekano je u dosadašnjem dijelu sezone upisao samo dva poraza, a u poslednjih 6 mečeva ne znaju za poraz. U nizu su od čak 4 remija, a poslednji od njih su zabilježili u gostima kod ekipe Sevilje. Mišljenja smo da će obje ekipe postići po gol pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.91 u MozzartBet kladionici.

Đirona – Almerija – 1 @ 1.55 u MeridianBet

Najprijatnije iznenađenje ove sezone je i dalje hit ove sezone. Činilo se da će nakon ubijedljivog poraza od Reala kod kuće (0:3) malo posustati i početi da prosipaju bodove ali su odmah u narednom kolu savladali ekipu Kadiza u gostima, rezultatom 0:1. Sa 22 osvojena boda su 2. mjestu na tabeli, sa bodom više od Barselone. Njihov protivnik Almerija je najlošiji tim u novoj sezoni La Lige, osvojili su samo 3 boda, upisali čak 6 poraza, a jedini su tim koji još uvijek ne zna za pobjedu u novoj sezoni. Prema tome predlažemo vam čistog keca na ekipu Đirone po kvoti 1.55 u MeridianBet kladionici.

Viljareal – Alaveš – 1 @ 1.65 u CircusBet

Ekipa Viljareala se propisno muči u novoj sezoni, pošto su za sada na samo 8 osvojenih bodova, samo dva manje od opasne sezone. Poslednji put su slavili u La Ligi prije više od mjesec dana protiv ekipe Almerije, a nakon te pobjede su upisali 2 remija i 2 poraza. Alaveš je sa druge strane na istom skoru kao i njihov protivnik. Imaju 8 bodova i u sličnoj su formi kao Viljareal. U poslednjih 5 mečeva ne znaju za pobjedu a u poslednjem kolu su remizirali sa ekipom Betisa na domaćem terenu (1:1). Ipak, mišljenja smo da će domaći teren Viljarealu pomoći da ostvari pobjedu, pa vam prema tome predlažemo čistog keca po kvoti 1.65 u CircusBet kladionici.

Barselona – Atletik Bilbao – 1 @ 1.65 u SuperBet

Barselona igra zaista fantastično u novoj sezoni i jedini su tim u La Ligi koji još uvijek ne zna poraz. U poslednjih 5 mečeva su pored 3 pobjede upisali i 2 remija pa ih je to koštalo prvog mjesta na tabeli. Poslednja 2 gostovanja su im donijela dosta problema, pa su na oba morali da se zadovolje sa jednim bodom. Dobro im ide i u Ligi šampiona gdje su na dva meča upisali 6 bodova, pa će u ovaj meč ući silno motivisani i fokusirani. Bilbao je ušao veoma dobro u novu sezonu, odavno nisu bili ovako visoko pozicionirani na tabeli nakon 9 odigranih kola. U poslednjem meču su u potpunosti nadigrali ekipu Almerija sa 3:0, te sa 17 osvojenih bodova zauzimaju 5. mjesto na tabeli. Nevjerovatno zvuči podatak da Bilbao nije slavio u Barseloni pune 22 godine! Prema tome naš prijedlog je pobjeda domaćina po kvoti 1.65 u SuperBet kladionici.

Valensija – Kadiz – 1Xi0-2 @ 1.83 u MaxBet

Valensija se prethodnih sezona propisno mučila i vodila borbu za opstanak, što nije karakteristično za klub takvog renomea. Čini se da u ovoj sezoni neće imati tih problema, pošto su u uvodnih 9 kola uspijeli da sakupe 11 bodova, pa su trenutno na 9. mjestu na tabeli. U poslednjem kolu su remizirali sa ekipom Majorke (1:1), a poslednji put su slavili prije više od mjesec dana. Kadiz je posle veoma dobrog starta sezone upao u malu krizu, te na poslednjih 5 mečeva ne znaju za pobjedu. U poslednjem meču su poraženi na domaćem terenu od ekipe Đirone (0:1), pa će u ovom meču sigurno htjeti da prekinu crnu seriju rezultata i osvoje makar bod. Očekujemo jedan tvrd meč pa vam prema tome predlažemo igru 1Xi0-2 po kvoti 1.83 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.