Tiket dana (petak, 20.10.2023)

Tiket dana

Prošla je još jedna reprezentativna pauza, do kraja godine čeka nas još jedna, poslednja u kvalifikacijama za EURO. Vraćamo se klupskom fudbalu. Predložene kvote su bile aktuelne u trenutku sastavljanja tiketa.

Roteram – Ipsvič – 2,2+ @ 1.75 u MaxBet

Ipsvič je u sjajnoj formi na startu prvenstva u Čempionšipu i zasluženo je prvi i, za sada, jedini pratilac vodećeg Lestera. Mada su ovog proleća izborili povratak u drugu ligu, osvojivši drugo mesto u Ligi 1, fudbaleri iz ove luke su od početka šampionata krenuli jako i sada sa 28 bodova zaosttaju samo dva za Lisicama. Ova dva tima su se odvojila na tabeli, trećeplasirani Preston ima 20 poena, pa je gostovanje u Roteramu prilika da Ipsvič nastavi niz bez poraza koji se protegao na sedam mečeva. U tom intervalu imaju 6 pobeda i jedan remi, na gostovanju kod Hadersfilda. Ipsvič je i izuzetno efikasan i sa 25 datih golova prvi je po tom parametru u Čempionšipu. Roteram je daleko od takvog učinka, oni šest kola ne znaju za pobedu a za to vreme su osvojili samo dva boda i ne čudi to što su trenutno pretposlednji sa samo 6 bodova. Dvojka je izbor, ali i dva gola gostiju zbog jačeg koeficijenta. Za 2,2+ kvota je 1.75 u kladionici MaxBet.

Parma – Komo – 1 @ 1.90 u MaxBet

Prvenstvo u italijanskoj Seriji B se tek zahuktava, a Parma je lider sa 20 bodova, jednim više od Palerma, ali i utakmicom više odigranom. Tek će se iskristalisati timovi koji će biti u vrhu tabele i koji će se boriti za promociju u Seriju A, ali smo ubeđeni da će Krstaši biti među njima. Ponovo su dosta dugo u drugoj ligi i za ”plavo-žute” je vreme da se vrate u elitu. Na ”Enio Tardini” dolazi ekipa Koma koja igra odlično u ovoj sezoni. Ovo je druga uzastopna godina za tim sa poznatog jezera u drugoj ligi, a prethodno prvenstvo su završili na 13. mestu. Igrao je ovaj tim i u eliti, ali je to bilo pre više od dve decenije. Parma je pre pauze izgubila od Venecije sa 3:2, i to im je bio prvi ovosezonski poraz, s druge strane Komo je takođe prekinuo niz bez neuspeha porazom od Kremonezea na svom terenu, ali je njima to bio treći u sezoni, pošto su izgubili i u prva dva kola. Parma je favorit i očekujemo da Komo padne na ”Tardiniju”. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.90.

Espanjol – Leganes – T12+ @ 1.85 u MaxBet

To što su se ponovo našli u Segundi za fudbalere Espanjola ne znači da planiraju da se tu dugo zadržavaju. Katalonci su posle 11 odigranih kola na vrhu tabele sa 23 boda, ali ih prati trojac Tenerife, Levante i Leganes sa po bodom manje. Novo kolo u španskoj Segundi otvara derbi kola u kome se sastaju dve prvoplasirane ekipe. Espanjol dočekuje Leganes koji je već četvrtu godinu uzastopno u drugoj ligi. I ovaj tim želi nazad u La Ligu, u dobroj su formi bili pred prvenstvenu pauzu, a u poslednjem kolu su pobedili Amorebietu sa čak 6:0. Katalonci mogu da se pohvale još boljim rezultatima, a posebno se to odnosi na utakmice na domaćem terenu. Espanjol je kao domaćin odigrao 5 mečeva, na četiri je pobedio i jednom je remizirao. Dali su čak 13 golova pred svojim navijačima i verujemo da mogu dva puta da zatresu i mrežu Leganesa. za T12+ kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Elversberg – Braunšvajg – T12+ @ 1.63 u MaxBet

Debitant u Cvajti može u potpunosti da bude zadovoljan dosadašnjim učinkom u drugoj ligi. Posle 9 kola imaju po 3 pobede, poraza i remija, što je dovvoljno za 11. mesto. Za Elversberg je najbitnije da obezbedi opstanak, pošto je u dve prethodne sezone izborio dve promocije, prvo iz regionalne u treću ligu, a onda iz treće u Cvajtu. Priliku da uvećaju bodovni saldo imaju u meču sa Ajntrahtom iz Braunšvajga, poslednjeplasiranim timom lige koji nije pobedio na poslednjih šest utakmica. Jedini trijumf ove sezone Braunšvajg je ostvario još 20. avgusta kada su na svom terenu minimalnim rezultatom dobili Šalke. Na četiri gostujuća meča u ovoj sezoni Braunšvajg je doživeo isto toliko poraza i biće iznenađenje ako ne veže i peti. Naš predlog su golovi domaćina, i za igru T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.63.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 10.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.