Tiket dana Evroliga (petak, 24.11.2023)

Još četiri utakmice ostale su za petak i završiće se 10. kolo Evrolige. Evo predloga tiketa sa večerašnjim utakmicama. Kvote i granice važile su u trenutku njegovog sastavljanja.

Olimpijakos – Žalgiris – H2 (granica 7,5) @ 1.95 u MaxBet

Pirejci su u nešto boljoj kadrovskoj situaciji pred dolazak Žalgirisa, moguće je da Milutinov bude u timu ali su i dalje van njega Mekisik i Vilijams-Gos. Videlo se i protiv Zvezde da Olimpijakos ima problema ali nekako uspeva da nađe put do pobede. Nekad je to dominacija Mustafe Fala u reketu, a nekad precizni šutevi Pitersa i Kenana. U svojoj dvorani Pirejci su izgubili od Barse i Baskonije, pa trebaju biti maksimalno oprezni pred dolazak Žalgirisa koji ove sezone igra mnogo bolje na strani. Već su pobedili Virtus i Baskoniju, a bili su jako blizu pobede i kod Efesa i Panatinaikosa. Zanimljivo je da se između dva kola u Evroligi pričalo o pojačanjima u ova dva tima. Naz Mitru-Long je iz Žalgirisa otišao u Olimpijakos, a u Kaunas bi mogao da se vrati jedan drugi Kanađanin, Kevin Pengos, sada košarkaš Milana. Mitru-LOng neće igrati za Olimpijakos do 30. decembra, pa ga nećemo videti na parketu protiv svog bukvalno dojučerašnjeg kluba. Košarkaši Žalgirisa su u prošlom kolu prekinuli niz poraza trijumfom nad Bajernom i malo rasterećenije idu u Atinu. Domaćin je favorit, ali će i ”zelena šuma” skupo prodati kožu. Naš predlog je hendikep na goste, granice je 7,5 poena, a verujemo da Žalgiris, ako i izgubi, to neće biti ubedljivije od 7 koševa. Za igru H2 kvota je 1.95 u kladionici MaxBet.

Baskonija – Monako – 1,UP+ (granica 165,5) @ 3.90 u MaxBet

Duško Ivanović čini čuda sa ekipom Baskonije i od njegovog povratka na klupi Baskijaca ovaj tim ima četiri pobede u nizu. Baskonija je pobedila Partizan i Barselonu u Vitoriji, te Olimpijakos i Asvel u gostima. To se odrazilo i na tabeli i oni su sada u grupi timova sa skorom 5 pobeda i 4 poraza. U prošlom kolu kada su pobedili Asvel u Vilerbanu blistao je Markus Hauard koji je podsetio na prošlogodišnje partije. Sjajni plej je brojao do 35, a Ivanović ga je poštedeo napora u duelu sa Valensijom u ACB ligi, koji su Baskijci takođe rešili u svoju korist. Od Kneževa se više očekivalo ali njima izgleda treba malo duže vreme da bi se mašina pokrenula, sada su na skoru 5-4 i još ne liče na Fajnal-for ekipu. Razočarali su u Madridu prošle sedmice, a ništa bolji nisu bili ni protiv Efesa od koga su izgubili na svom parketu. Oba tima igraju napadačku košarku, na njihovim mečevima pada veliki broj poena, a prošle sezone je u Vitoriji, u trijumfu Monaka, bilo skoro 200 ukupno. Sada je granica na 165,5, očekujemo da je Monako i Baskonija prebace, ali dodajemo i jedinicu, verujući da će se pobednički niz Baskijaca nastaviti. Za kombinaciju 1,UP+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 3.90.

Crvena zvezda – Olimpija Milano – UP+ (granica 155,5) @ 1.90 u MaxBet

Zvezda mnogo bolje igra pred svojim navijačima i to je pokazala poslebno u duelu sa Fenerbahčeom koga je počistila u Areni sa 30+ razlike. Već u Pireju ponovo su se ponovile greške iz nekih ranijih mečeva, ponovo je koban bio finiš, koji je ovog puta trajao celo drugo poluvreme. Skor od 3-6 je mogao biti i bolji, ali su crveno-beli izgubili utakmice koje su mogli da dobiju, pre svih onu u Kaunasu ili onu protiv Partizana. Šabaz nejpir bi trebalo da bude spreman, imaće Sferopulos još jednu opciju u napadu, dok će Hanga ponovo nedostajati, pre svega u odbrani. Nevolja za Zvezdu je to što su se ”kockice” u Olimpiji izgleda najzad poklopile. Nakon očajnog starta sezone i samo jedne pobede u prvih 6 kola Milanezi su dobili dve od prethodne tri utakmice i izjednačili se sa Zvezdom po broju pobeda. Posebno su Mirotić i drugovi bili ubedljivi protiv Valensije koju su dobili sa 31 poenom razlike, dok su lako izašli na kraj i sa Efesom u prošlom kolu. Olimpija još uvek nema pobedu na strani, izgubili su čak i od Albe i to može biti i dobra ali i loša vest. Jednom će morati i da pobede, a na Zvezdi je da tu neminovnost odloži još malo. Naš predlog su poeni, bilo ih je dosta od strane oba tima u prošlom kolu, pa zato predlažemo (+) na ukupan broj. Granica je na 155,5 a za više od toga kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 14.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.