Derbi dana: Torino – Juventus: Ko je gazda u Torinu?

Ovog vikenda je na programu 16. kolo italijanske Serije A, a za vas smo izdvojili jedan vrlo zanimljiv meč, pošto se u gradskom derbiju sastaju Torino i Juventus. Ovaj meč je u tom zanimljiviji zbog činjenice da Torino odavno nije bio ovako visoko plasiran na tabeli, pošto se “bikovi” trenutno nalaze na sjajnom šestom mestu.
Duel ove dve ekipe je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Torino: Liga Evrope je prioritet!

Fudbaleri Torina igraju dosta dobro, a u prilog tome ide i činjenica da se trenutno nalaze na odličnom šestom mestu na tabeli koje naredne sezone vodi u Ligu Evrope, što i jeste cilj ove ekipe, ali treba dodati da im neće biti nimalo lako pošto ima dosta ekipa koje imaju iste ambicije kao i “bikovi”. U prošlom kolu je Torino u gostima remizirao sa ekipom Milana, iako je opšti utisak da su bili bolja ekipa na tom meču, i veliko je pitanje šta bi bilo da na golu Milana nije bilo raspoloženog Donarume.
Ono što svakako treba pomenuti je da ekipa Torina igra bolje u gostima nego na svom terenu, pošto su na svom terenu do sada sakupili 10 b0d0va, jer su tri puta pobedili, jednom remizirali i čak tri puta poraženi, dok u gostima imaju bilans od dve pobede i čak šest remija, bez poraza. Međutim u poslednjem meču koji su odigrali na svom terenu “bikovi” su bili bolji od Đenove iako je gost prvi došao do vođstva na tom meču. Ono što svakako može da raduje trenera Macarija je činjenica da će moći da računa na sve fudbalere za veliki gradski derbi sa sedmostrukim uzastopnim šampionom Juventusom.

Juventus: “Stara dama” je sjajna, ali brine poraz od Jang Bojsa!

Fudbaleri Juventusa igraju zaista fantastično ove sezone, pošto se nalaze na prvom mestu Serija A sa velikom prednošću u odnosu na svoje rivale. Naime, “stara dama” ima čak osam bodova više u odnosu na drugoplasirani Napoli, i neverovatnih 14 bodova više od trećeplasiranog Intera.
Kada je u pitanju Liga šampiona i tu ova ekipa pruža izuzetno dobre partije pošto su takmičenje po grupama završili na prvom mestu. Međutim, sigurno je da niko nije očekivao da će ova ekipa u poslednjem kolu grupne faze izgubiti od Jang Bojsa u gostima, što nije imalo većih posledica jer je Mančester Junajted izgubio od Valensije, pa je “stara dama” ostala na prvom mestu.
Ono što je podatak za svaku pohvalu je da je Juventus odigrao sedam mečeva na strani ove sezone, i svih sedam je dobio, uz sjajnu gol razliku 16:4. Generalno, Juve samo u jednom meču ove sezone nije uspeo da pobedi i bilo je to protiv Đenove na svom terenu, kada je bilo 1:1.
Masimilijano Alegri na ovom meču neće moći da računa na Bentankura zbog parnih žutih kartona, dok su i dalje povređeni Kanselo, Kvadrado i Barzalji dok je Kedira pod velikim znakom pitanja.

Naš predlog

Torino pruža odlične partije ove sezone i potpuno zasluženo se trenutno nalaze na šestom mestu koje naredne sezone vodi u Ligu Evrope. Kada je u pitanju Juventus, po starom običaju ova ekipa je neprikosnovena u Italiji, dok su i u Ligi šampiona takmičenje po grupama završili na prvom mestu. “Stara dama” još uvek nema poraz na gostovanjima, naprotiv, imaju svih sedam pobeda, pa smo ubeđeni da će tako biti i sada, bez obzira što je gradski rival silno motivisan. Zbog toga vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. Treba očekivati i jedan izuzetno efikasan meč pa vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.20. Za kraj, sigurni smo da će ovo biti jedna rutinska pobeda Juventusa pa vam zbog toga savetujemo da pokušate sa prelazom 2-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.38.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.