Pet mečeva Evrolige donose nam nova četiri predloga +/- poeni igrača!

Evroliga

Evroliga na programu i novih pet mečava. Evroliga ulazi u završnu fazu kada je ligaški deo u pitanju. Timovi polako zauzimaju svoje pozicije pred plejof i vodiće se prava bitka od petog do osmog mesta. Armani i Olimpijakos igraju bitan meč, kao i Makabi koji dočekuje ekipu Efesa. Biće izuzetno interesantno videti koji će timovi danas slaviti, jer nas sledeće nedelje očekuje dupli program Evrolige. Mi smo pripremili četiri predloga +/- na poena igrača za danas! 

V. Micov (13 poena) VIŠE

Micova moramo da uzmemo kao tip iz ekipe Armanija. Pored Majka Džejmsa, sigurno najbolji igrač ove ekipe. Vlada je pokazao da je verovatno među tri najbolja krila u Evroligi svojim nastupima. Odlično šutira za tri poena, ali i sjajno koristi svoje prednosti u igri leđima ka košu. Armani dočekuje ekipu Olimpijakosa i ovaj meč je izuzetno važan za obe ekipe u borbi za plejof, a trener Pjaniđani je pokazao da najviše poverenja ima u Micova, a to se najbolje vidi kroz minutažu koju naš predlog ima na mečevima Evrolige. Granica je prihvatljiva i smatramo da Vladimir Micov danas ide preko 12 poena. Ovaj predlog igramo u MERIDIANBET kladionici i dobijamo kvotu 1.85!

T. Crocker (10 poena) VIŠE

Toni Kroker je doveden u Himki kao igrač koji treba da postiže poene. Dok je Šved bio povređen, njegov napadački doprinos je bio sličan kao i kada je Šved prisutan. Naime, to je igrač koji se ne snalazi najbolje kada sam treba sebi da iskreira šut, ali je odličan “spot up” šuter, odnosno pogađa u visokim procentima kada čeka u uglu ili na 45 stepeni pas i bez driblinga šutira na koš. Upravo je takvih situacija mnogo kada u ekipi imate igrača kao što je Aleksej Šved koji usmerava celu protivničku odbranu na sebe. U takvoj postavci, Kroker može mnogo da profitira. U gostima je Realu ubacio 16 poena, ne vidimo zašto danas ne bi išao preko ove granice. Ovaj predlog igramo u MERIDIANBET kladionici i dobijamo kvotu 1.85!

G. Printezis (11 poena) VIŠE

Biramo Jorgosa kao naš predlog sa ovog meča. Analiza je potpuno logična. Igrač koji je pored Spanulisa jedan od najboljih igrača u istoriji ovog kluba, ali ruku na srce od početka sezone ne pruža partije na svom nivou. Blagi pad forme počeo je negde od polovine decembra kada je Printezis u pitanju, ali sada je uhvatio pravi ritam i pruža partije kakve se od njega i očekuju. Na zadnja dva meča u Evroligi postiže 12, odnosno 19 poena, dok je u prvom meču protiv Armanija bio jedan od retkih igrača koji je ostavio pozitivan utisak sa 13 postignutih poena. Za Printu ima prostora pored Bruksa i Kuzminskasa i nadamo se da će on to znati da iskoristi.   Ovaj predlog igramo u MERIDIANBET kladionici i dobijamo kvotu 1.85!

B. Dunston (8 poena) VIŠE

Danstona smo izabrali kao tip sa utakmice Makabi – Efes. Biće jako bitno ko će dobiti bitku u reketu, jer Makabi ima jednu od najboljih centarskih linija u Evropi sa Blekom i Tajusom. Smatramo da Plajs na ovom meču neće imati zapaženiju ulogu iz razloga što su protivnički visoki igrači znatno pokretljiviji i stvaraće mu mnogo problema u pik igri. Danston je taj tip centra koji može da brani i napada ovakve igrače i danas ga vidimo preko ove granice. Veliko poverenje Atamana uživa Danston i nadamo se da ga samo problemi sa ličnim greškama neće odvojiti od parketa. Po nama je on veoma izgledan predlog na ovoj granici, uzimajući u obzir protivnika i njegovu po nama visoku minutažu. Ovaj predlog igramo u MERIDIANBET kladionici i dobijamo kvotu 1.85!

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.