Tiket dana (nedelja, 07.07.2019)

tiket dana

Nema nekog velikog izbora danas, ali ima nekoliko zanimljivih utakmica, igraju se finala Mundijala za žene, KOPA Amerike, ali i Gold kupa.

Hamarbi – Falkenbergs – 1/1 @ 2.05 u Bet365

Šveđani su okončali pauzu i igraju već drugo kolo nastavka prvenstva. Hamarbi je nastavio lošu seriju rezultata, pa je bez pobede na poslednje četiri utakmice. Upisali su dva remija i dva poraza. Spustili su se u sredinu tabele, ali bi ih pobeda ponovo vratila u gornji dom. Falkenbergs ima grdnih problema od starta prvenstva, osvojili su samo 10 bodova u 13 odigranih utakmica, a zabeležili su samo dve pobede. Imali su neverovatan niz od 11 utakmica bez pobede, koji su prekinuli prošle sedmice tako što su savladali favorizovani Elfsborg na svom stadionu 2:1. Očigledno je da će Falkenbergs do kraja šampionata pokušati da osigura opstanak, da ne bi u eliti proveo samo jedno leto, posle tri godine u drugoj ligi. Ipak, ovde se domačin pita za sve, pa vam predlažemo pobedu Hamarbija, koja bi trebalo da bude ostavrena još u prvih 45 minuta. Za prelaz 1/1 u kladionici Bet365 dobijate kvotu 2.05.

Prvo pa duplo! Meridianbet vas očekuje bonusom

SAD (ž) – Holandija (ž) – 0-2 @ 1.90 u Meridianbet

U finalu Mundijala za dame, koji se igra u Francuskoj, sastaju se aktuelni branilac titule, selekcija SAD-a i prvak Evrope, reprezentacija Holandija. Amerikanke su već tri puta bile šampionke sveta, dok je fudbalerkama iz zemlje “lala” ovo tek drugo učešće na Mundijalima. Finalni meč se igra u Lionu, a selekcija SAD-a u njega ulazi nakon 15 uzastopnih utakmica bez poraza, uz čak 13 pobeda.  Nisu ni Holanđanke loše u tom segmentu, one su pobedila na prethodnih deset mečeva. Na ovom prvenstvu i jedne i druge imaju sve same pobede, s tim da je Holandija u polufinalu Švedsku pobedila nakon produžetaka. SAD je bio bolji od Engleske, a taj meč je izazvao brojne kontroverze, zbog načina na koji je Aleks Morgan proslavila pobedonosni gol svoje selekcije na toj utakmici. Prvi gol za Ameriku postigla je Kirsten Pres. Inače, Morgan je najbolji strelac turnira i već je postigla šest golova, koliko i Engleskinja Vajt, pa ona ima i dodatni motiv da eventualnim golom postane i najbolji strelac Mundijala. Ovo je, ipak, finale, i bez obzira što su Amerikanke favorit, ne očekujemo da će do trijumfa lako doći. Verujemo u tvrdu utakmicu sa malo golova, pa vam predlažemo igru 0-2 gola, za koju u kladionici Meridianbet dobijate kvotu 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Bet365 iznosi 3.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.