Tip dana: Crvena Zvezda – Jang Bojs: ZVEZDO, KUCNUO JE ČAS!

U utorak su na programu revanš mečevi plej-ofa Lige šampiona, a za vas smo naravno pripremili duel koji će biti odigran na stadionu “Rajko Mitić”, u kom će Crvena Zvezda dočekati fudbalere Jang Bojsa. Prvi meč između ove dve ekipe nam je doneo dosta uzbuđenja, a krajnji rezultat je bio 2:2, što i jednoj i drugoj ekipi daje realne šanse za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Crvena Zvezda: Mogu li crveno-beli ponovo do velikog uspeha?

Nećemo preterati ako kažemo da fudbalere Crvene Zvezde meč sezone očekuje još u avgustu, kada će u revanš meču sa Jang Bojsom pokušati ponovo da dođu do istorijskog uspeha i plasmana u Ligu šampiona, koji će klubu pored prilike da se nadmeće sa najboljim evropskim ekipama, doneti i ogromnu zaradu.
Možda je utisak da izabranici Vladana Milojevića nisu briljirali u prva tri kola kvalifikacija za plasman u prvo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje, ali ono što se broji je činjenica da je Zvezda uspela da dođe do željenog cilja a to je plej-of za Ligu šampiona, koji samim tim donosi i direktan plasman u grupnu fazu Liga Evrope.
Ono što je nekako glavni utisak u ovim kvalifikacijama je podatak da crveno-beli nisu uspeli da zabeleže nijednu pobedu van svog terena, pošto su u prvom kolu samo remizirali na gostovanju kod Suduve, da bi u drugom doživeli bezbolan poraz od Helsinkija. Ipak, u trećem kolu crveno-beli nisu pobedili u regularnom toku, ali su odneli veliku pobedu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca i tom prilikom eliminisali danski Kopenhagen.
Prošle srede su crveno-beli protiv Jang Bojsa odigrali jedan dosta dobar meč u kom su u jednom trenutku imali i prednost, i to nakon gola debitanta Garsije, koji je već u prvom meču za Zvezdu pokazao da će biti ogromno pojačanje. Ipak, nisu uspeli izabranici Vladana Milojevića da odgovore na žestoke napade domaćina, i kada se sve sabere i oduzme sigurno je da mogu da budu srećni što nisu primili još koji gol u finišu susreta.
Ponovo je briljirao Milan Borjan, koji je u prvom poluvremenu imao nekoliko nestvarnih intervencija. Ovoga puta se u tim vraćaju Milunović, Jovančić i Pavkov, pa slobodno možemo konstatovati da će crveno-beli sa najjačim mogućim sastavom napasti Ligu šampiona. Takođe, podatak koji ne treba zanemariti je da će stadion “Rajko Mitić” biti ispunjen do poslednjeg mesta, i nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl.

Jang Bojs: I ova ekipa želi reprizu prošle sezone!

Za razliku od Crvene Zvezde koja je kvalifikacije započela još od prvog kola, fudbalerima Jang Bojsa je meč sa Zvezdom bio prvi u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je odavno poznato da šampion Švajcarske u kvalifikacije kreće od plej-ofa.
Interesantno je da su upravo prošle sezone fudbaleri ovog švajcarskog kluba uspeli da odbrane naslov najboljeg tima u Švajcarskoj i to prvi put posle 59 godina, a sada će se boriti i za drugi uzastopni plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Prošle sezone su takmičenje u grupnoj fazi završili na poslednjem mestu, ali su i pored toga ostavili dosta dobar utisak pošto su uspeli da pobede Juventus i to na svom terenu kada je bilo 2:1, ali isto tako i da remiziraju sa Valensijom koja je kasnije dogurala do polufinala Liga Evrope.
I ove sezone Jang Bojs pruža dobre partije, ali je opšti utisak da nisu na istom nivou od prošle sezone pošto dosta teže nego inače dolaze do bodova. Trenutno se ova ekipa posle pet odigranih kola nalazi na prvom mestu na tabeli sa 13 osvojenih bodova, i imaju bod viška u odnosu na drugoplasirani Bazel koji će im svakako i ove sezone biti najozbiljniji kandidat za titulu. U prošlom kolu su fudbaleri švajcarskog prvaka odigrali sasvim sigurno i najbolji meč ove sezone, pošto su bez većih problema savladali Cirih sa ubedljivih 4:0, zbog čega će sasvim sigurno u lepom raspoloženju otputovati u Beograd.
Ono što je novost u odnosu na meč od prošle nedelje je ta da se u tim vraća Miralem Sulejmani koji ipak i dalje nije spreman za svih 90 minuta, dok će najbolji fudbaler ove ekipe Oaro za razliku od prvog meča ovoga puta krenuti od samog starta utakmice, iako ni on nije dovoljno spreman za ceo meč.

Naš predlog

Pod vođstvom Vladana Milojevića, Crvena Zvezda još uvek nije doživela poraz u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ili Ligu Evrope na domaćem terenu. Sa druge strane, Jang Bojs igra podjednako dobro i na svom terenu, ali i na gostovanjima, i nema sumnje da nas očekuje jedan spektakl na stadionu “Rajko Mitić” koji će sasvim sigurno biti ispunjen do poslednjeg mesta. Kada je u pitanju ovaj revanš, blagu prednost dajemo crveno-belima upravo zbog toga što pružaju fantastične partije pred svojim navijačima, i predlažemo vam da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.45. Sigurno je da će nam i ovaj susret doneti veliki broj golova, kao što je to bio slučaj u prvom meču između ove dve ekipe, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80. Za kraj, savetujemo vam da probate sa kombinacijom ove dve igre, uz napomenu da umesto 1 probate sa duplom šansom 1x. Zato vam toplo preporučujemo da odigrate igru 1x&3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.76.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.