Italijanska liga, 27 kolo: Najava, analize, prognoze

Serija a

Serija A polako ulazi u završnu facu. Na programu je 27. kolo ovog vikenda, a svakako centralna tema italijanske javnosti je- Ko će osvojiti Skudeto? Juventus ili Napoli?

Borba će se svakako voditi do poslednjeg kola. Za vikend Juventus gostuje na “Olimpiku” Laciju, dok Napoli dočekuje njihovog gradskog rivala – Romu.

U nedelju nas očekuje i spektakl na stadionu “San Siro” gde će snage odmeriti gradski rivali Inter i Milan.

SPAL – Bolonja 0-2, 1.62 Mozzart Bet

SPAL se trenutno nalazi u zoni ispadanja. Vodiće grčevitu borbu za opstanak do poslednjeg kola. Sa druge strane, Bolonja je u mirnoj luci, tako da bi na ovom meču jedan gol mogao da odluči pobednika.

Lacio – Juventus 2, 2.2 Mozzart Bet

Juventus do kraja sezone ima imperativ pobede. Nema sumnje da će gostovanje u Rimu biti jako teško za ekipu Masimilijana Alegrija, ali na muci se poznaju junaci. Sergej Milinković-Savić i Ćiro Imobile igraju u životnoj formi, međutim, “stara dama” mora da pokaže da je najveća onda kada je najpotrebnije.

Napoli – Roma GG, 1.7 Mozzart Bet

Meč koji svi pravi ljubitelji fudbala jedva čekaju. Nema sumnje da će biti dosta golova u Napulju. Oba tima gaje napadački stil igre. Pitanje je samo u kom će smeru da ode utakmica. Napoli deluje prilično jako, gazi sve pred sobom. Ostaje nam da vidimo hoće li postići više golova od “vučice”. Uzbuđenja sigurno neće izostati.

Đenova – Kaljari 1X, 1.25 Mozzart Bet

Meč sa kojim bi oba tima bila zadovoljna da se završi bez golova. Nešto veću prednost dajemo Đenovi, koja je u malo boljoj formi, i favorit je na papiru. Tradicija kaže da će Đenova slaviti uz dosta golova, pa oni hrabriji mogu da probaju i kombinaciju 1&3+ koja odlično plaća.

Atalanta – Sampdorija 3+, 1.7 Mozzart Bet

Duel dva prijatna iznenađenja ove sezone. Sampdorija igra u fantastičnoj formi, nalazi se na 6. mestu na tabeli, dok Atalanta “kaska” šest bodova za Đenovljanima i trenutno je osma. Nema sumnje da će ovde biti dosta pogodaka, jer ni jedni ni drugi ne odstupaju od napadačkog stila igre.

Benevento  – Verona 1, 2.25 Mozzart Bet

Simpatični Beneveno bije možda i poslednju bitku za spas u Seriji A. Biće im potrebno čudo da se spasu i ostanu u ligi, ali ako ne budu mogli da dobiju direktnog konkurenta za opstanak, onda nema šta da traže u Seriji A. Verona je u prošlom kolu kod kuće slavila protiv Torina, pa u meč ulazi nešto opuštenije.

Kjevo – Sasuolo X2, 1.57 Mozzart Bet

Sasuolo koji je prethodnih sezona bio najveće iznenađenje u ligi, trenutno je najneefikasniji tim u Seriji A. Igraju katastrofalno, ali bi ovde mogli da dođu do povoljnog rezultata. Tradicija im ne ide na ruku, najbolji igrač Domeniko Berardi neće nastupiti u Veroni, jer je dobio crveni karton u prethodnom kolu, ali… Momci sa “Mapei” stadiona su više puta dokazali da umeju da pokažu zube onda kada ih svi otpišu.

Torino – Krotone Tim 2 1+, 1.72 Mozzart Bet

Torino kao da je već na odmoru. Ekipa Valtera Macarija ne može ni gore, ni dole, nalazi se u mirnoj luci, pa se čini da samo otaljavaju posao. Dok gostima, kao i prošle sezone gori pod nogama. Nema sumnje da će ovde biti golova, a svakako bi Krotone morao da postigne bar jedan ako planira da se i sledeće godine takmiči u Seriji A.

Udineze – Fjorentina GG, 1.78 Mozzart Bet

Razočaravajuća sezona za Fjorentinu. Navijači ekipe sa “Artemio Franki” stadiona su svakako očekivali više od svojih pulena. No, šta je tu je. Sredina tabele za obe ekipe, čini se da je realan domet. U takvom stanju stvari, bez pritiska, ovde bi moralo da bude golova, i to bar po jedan u obe mreže.

Milan – Inter 1, 2.5 Mozzart Bet

Milan igrao u  fantastičnoj formi. Od dolaska Đenara Gatuza na klupu “roso-nera”, ekipa sa “San Sira” igra kao preporođena. Dok su komšije iz Intera u totalnom haosu. Kako na terenu, tako i van njega. Legenda Milana je posložio kockice, ekipa na terenu gine za svaku loptu, pa se čini kako je blagi favorit u “Derbiju dela Madonina”. Pobedom protiv ljutog rivala, Milan bi prišao ekipi Lučana Spaletija na samo četiri boda. Četiri boda do Lige šampiona? Budite sigurni da će Gatuzova ekipa pustiti krv da do toga dođe.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Spaniard revived Krajinovic – Sportskentrala – TECH2

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.