Tiket dana (ponedeljak 5.mart 2018)

Silkeborg – Midtjiland 3+, 1.6 Maxbet

Midtjiland je porazom od Brondbija prepustio lidersku poziciju upravo ”žuto-plavima”. Tek se u derbiju osetio nedostatak Aleksandra Serlota, najboljeg strelac prodatog Kristal Palasu. Poraz u derbiju pekinuo je sjajan niz od osam uzastopnih pobeda u prvenstvu, pa gostovanje solidnom Silkeborgu ne stiže u pravi čas. Domaćin je u zlatnoj sredini, od nastavka sezone zabeležio je dve pobede, remi i očekivan poraz od Nordsjelanda u četvrtak. U toj utakmici je isključen golman Tomas Norgard, pa će među stative Peter Fris. Silkeborg igra po običaju efikasne utakmice, pa očekujemo bar tri gola na meču, verovatno će ih biti na obe strane.

Trabzonspor – Bešiktaš gg, 1.65 Maxbet

Jedan od klasika turske lige. Trabzon odavno nije konkurentan Feneru, Galati, a od pre par sezona, ni aktuelnom šampionu Bešiktašu. Domaćin je napravio određeni iskorak u ovom prvenstvu, dobro igra i nalazi se na visokom šestom mestu. U poslednjim utakmicama nije bio preterano efikasan, a pre poraza od Bašakšehira, imao je vezanih pet remija. Izgubljenu utakmicu na svom terenu, nadoknadili su u prethodnom kolu trijumfom kod Alanije. Bešiktaš je igrao dva puta za sedam dana protiv Fenerbahčea. U prvenstvu je slavio posle preokreta, a u Kupu je bili nerešeno 2:2. Ta utakmica je obilovala incidentima i isključenjima, pa če šampion igrati bez udarne igle Portugalca Kvarežme. Verujemo da ćemo videti bar po gol u obe mreže. Bešiktaš nema mnogo prostora za kikseve, Galata i Bašakšehir su pobegli tri koraka, a ”crno-beli”, posle ”petarde” u Minhenu, nemaju mnogo izgleda u revanšu osmine finala Lige šampiona, pa se u potpunosti okreću domaćem prvenstvu.

Vintertur – Ksamaks T22+, 1.7 Maxbet

Ksamaks iz Nojšatela hita ka eliti. Servet je jedini koji ga, koliko-toliko, ugožava, ali 11 bodova viška, u relativno slaboj ligi, prevelika su zaliha. Nekada slavni tim sada gostuje kod Vintertura koji igra jednu od slabijih sezona. Srećom po njih, Volen će se po završetku prvenstva ugasiti, pa je on jedini ekipa koja ispada. Tako da Vintertur i ostali davljenici ne trebaju da brinu brige oko opstanka. Zato bi gledaoci trebalo da vide golove u ovoj utakmici. Naravno da je Ksamaks veliki favorit i da je gotovo nemoguće da bar dve lopte ne završe u mreži golmana Vintertura Matijasa Mindera. Ksamaks je u seriji od 12 prvenstvenih mečeva bez poraza, dok je Vintertur od nastavka takmičenja, slavio samo jednom i to protiv otpisanog Volena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.