Liga šampiona: Najava, analiza, prognoza

najava, analiza

 

Utorak:

Liverpul – Porto GG, 1.65 Mozzart Bet

Liverpul je do nogu potukao Portugalce u prvoj utakmici (5:0), i u ovaj meč ulazi rasterećen. Biće ovo utakmica za fudbalske sladokusce, bez mnogo filozofiranja, taktike… U takvom odnosu snaga, nema sumnje da će na obe strane biti dosta prilika za golove.

PSŽ – Real Madrid GG3+, 1.47 Mozzart Bet

Real Madrid je uz dosta sreće u prvom meču slavio 3:1, tako u revanš ulazi dosta mirnije nego što je to moglo da bude. Nejmar neće nastupiti u utorak, što je veliki hendikep za ekipu trenera Emerija. Nema sumnje da se PSŽ neće braniti, baš kao ni Real. Očekuje se kiša golova u obe mreže, za one hrabrije tip 4+ je sasvim realan.

Sreda:

Mančester siti – Bazel 2-3, 2.25 Mozzart Bet

„Građani“ su u 1. utakmici u Švajcarskoj slavili 4:0 protiv Bazela, tako da u revanš ulaze bez pritiska. Verovatno će Pep Gvardiola promešati karte, te dati priliku nekim od glavnih igrača da se malo odmore, jer je sezona prilično duga. Tako da ne očekujemo previše golova, niti za tim ima potrebe. 2-3 gola se čine kao odlična kombinacija za klađenje na ovom meču.

Totenhem – Juventus X2, 1.64 Mozzart Bet

Ne mislimo da će Totenhem izbaciti Juventus, bez obzira na to što igraju sjajno. Juventus je mnogo iskusnija ekipa, zna kako se igraju ovakvih mečevi. Domaćima će faliti samo pouzdani Tobi Aldervireld, dok će trener gostiju Alegri biti lišen usluga Kvadrada, Iguaina, te Bernadeskija.

Totenhem je u subotu slavio protiv Hadersfilda, dok je Juventus golom Dibale u 93. minutu odneo tri boda iz Rima protiv Lacija.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.