Tiket dana (utorak 6.mart)

Paderborn- Magdeburg 0-2 gol 1.71 Махbet

Duel dve prvoplasirane ekipe koje će, najverovatnije, od sledeće sezone igrati u Cvajti. Ono što sigurno brine navijače oba kluba su neubedljive igre, ali i ‘’šareni’’ rezultati u poslednje vreme. No, zaliha koju su stekli na početku sezone još ih drži na vrhu. Prosto je neverovatno da kod Paderborna, koji je na startu prvenstva postizao golove kao od šale, u poslednjih 7 utakmica na šest dolazi 0-2 gola. Hronična neefikasnost nekadašnjeg bundesligaša, koji se strmoglavio u poslednje tri sezone, dovela je do toga da lidersku poziciju prepusti Magdeburgu, sa kojim se izjednačio na vrhu posle subotnjeg remija u Minsteru, dok je Magdeburg odložio utakmicu protiv Cvikaua. Verujemo da nas očekuje tvrd duel u kome neće biti mnogo golova. Dve ekipe idu u viši rang, a vodećem dvojcu se opasno primakla grupa kou predvode Karslrue, Vehen, Hanza i Fortuna.

Kardif – Barnsli  1, 1.6  Maxbet

Ni jedni ni drugi nisu igrali za vikend, pošto su njihovi mečevi, kao i more drugih, odloženi zbog nevremena koje je zahvatilo Ostrvo. Kardif je preskočio gostovanje Brentfordu, a Barnsli nije ugostio Norič. Čini se da je odlaganje više koristilo Velšanima, jer će sada imati odličnu priliku da nastave seriju pobeda i učvrste se na drugoj poziciji koja vodi u Premijer ligu. Utakmice Čempionšipa znaju da donesu iznenađujuće rezultate, ali je domaćin iz glavnog grada Velsa apsolutni favorit u odnosu na Barnsli kome je u mislima jedno spašavanje golog života. Kardif nije izgubio već osam kola,u kojima je zabeležio čak 6 pobeda. Upravo ga je ta serija vinula na mesto koje donosi plasman u elitu. Na njegovim utakmicama dolazi malo golova, poslednje tri Kardif je dobio sa 1:0, pa verujemo da će jedan gol biti dovoljan da se obori i, ne toliko kvalitetni, Barnsli. Gosti su bili uspešni na dva poslednja gostovanja, Halu su otkinuli bod, a u Birmingemu su pobedili i tako napustili zonu ispadanja, u koju su poslali upravo Birmingem. Bez obzira na borbu za opstanak, novi klub našeg Marka Grujića je favorit u ovoj utakmici.

Liverpul – Porto  3+, 1.65  Maxbet

Liverpul je prolaz u narednu rundu obezbedio već na ‘’Dragau’’ pre dve sedmice. Pomalo neočekivano ‘’redsi’’ su do nogu potukli nekadašnjeg šampiona Evrope, pobedivši ga u njegovoj avliji sa 5:0. Naravno da Portugalci, iz grada poznatom po vinu, nemaju šta da traže na Enfildu, ali će želeti da poprave utisak koliko je to moguće. U prilog im ide i to da su u derbiju portugalske lige u petak pobedili Sporting i sada su im vrata ka tituli otvorena. Zbog te rasterećenosti očekujemo da će Porto igrati otvoreno i na gol više, što će paklenom napadu Liverpula ostaviti dovoljno prostora da navijačima podare još jednu goleadu. Ostaje pitanje da li će Jirgen Klop kalkulisati sa sastavom, pošto ga već u subotu očekuje najveći derbi engleskog fudbala protiv Mančester Junajteda, koji će, kako sada stoje stvari, presuditi o drugom mestu u Premijer ligi. Moguće je da će jedan iz trilinga Firmino, Salah, Mane ostati na klupi preventive radi, ali i bez jednog od njih, golova na Enfildu mora da bude.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.