Tiket dana, subota 10.mart, analiza, predlog

Nant – Troa  1, 1.66  10Bet

‘’Kanarinci’’ Klaudija Ranijerija ostali su bez pobede na Velodrom duboko u sudijskoj nadoknadi. Prava mala tragedija, pošto je veliki rival Olimpik iz Marseja već bio na kolenima. Nant je ove sezone ozbiljna ekipa, koja podjednako dobro igraiI na svom terenu, ali i na strani. Sada im dolazi Troa koji se grčevito bori za opstanak, ali će bodove morati da potraži na nekom drugom mestu. U prošloj rundi nisu uspeli da izađu na kraj sa kombinovanim sastavom Pari Sen Žermena i doživeli su, ipak očekivan poraz. U poslednjih šest kola Troa je pobedio samo jednom, a to nije učinak kojim se može do opstanka. Jesenas je Nant, u međusobnom duelu, bio bolji i slavio kao gost 1:0, golom Sale u finišu meča. Sada su ‘’kanarinci’’ još veći favorite jer žele izlazak u Evropu naredne sezone, a za to se bore sa Nicom, Monpeljeom I Renom. Jedinica je prvi tip, uz dva, najviše tri gola.

Videoton – Diosđer  1, 1.51  10Bet

Ekipa našeg trenera Marka Nikolića, fudbalera Danka Lazovića i braće Marka i Sttefana Šćepovića, do kraja mađarske lige vodiće veliku borbu sa Ferencvarošom za titulu. Prošle godine Videotonu je ona izmakla porazom u poslednjem kolu od Honveda, pa su čelnici kluba sve učinili da im se tako nešto ne ponovi i ove, uključujući dovođenje našeg stručnjaka na klupu.  U mečevima plej ofa za Ligu Evrope protiv Partizana videli smo da se radi o organizovanom klubu, koji ima i snažan tim. Prošlog vikenda Videoton nije igrao svoj meč protiv šampiona Honveda, koji je odložen zbog lošeg vremena. Diosđer je napravio senzaciju pobedivši slavni Ferencvaroš i učinio veliku uslugu svom subotnjem takmacu, ali je i pokazao da sa njim nema šale. Ipak, motiv je na strani domaćina, kome je svaki bod zlata vredan, dok se gost nalazi na petom mestu I nema neke prevelike ambicije. Obratite pažnju na to da Diosđer ima dve pobede iza sebe od kada je nastavljen šampionat. Naša prognoza, a i simpatije, ipak su na strani ekipe iz Sekešfehervara. Tipujemo jedinicu uz dva do tri gola.

Austrija Beč – Sent Polten  1, 1.52  10Bet

Bečlije su morale da smene trenera posle serije loših rezultata. Šok terapija dala je rezultat i Austrija je u prolom kolu, posle tri uzastopna poraza, slavila pobedu nad Volfsbergerom. Sada im dolazi ekipa Sent Poltena koja je već prežaljena i najverovatnije će naredne sezone igrati u drugoj ligi, ako se ne desi pravo čudo u preostalom delu prvenstva. Od nastavka sezone Sent Polten je zabeležio jednu pobedu I čak četiri poraza, a peti mu se smeši u prestonici na stadionu Ernst Hapel.U prethodnom kolu nisu imali ni sreće pošto ih je Altah pobedio golom u poslednjem minutu. Ove dve ekipe su već igrale dva puta u aktuelnoj sezoni, Sent Poleten je slavio na svom terenu 1:0, dok je Austrija bila ubedljiva u Beču 5:1. Pobeda domaćina je naš prvi tip, a verujemo da će tim iz Beča uspeti bar dva puta da zatrese mrežu golmana gostiju, Srbina Filipa Dmitrovića, koji je pozajmljen iz ekipe LASK-a iz Linca.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.