Tiket dana (subota, 17.03.2018)

U velikoj ponudi mečeva koji se nude subotom, teško je izabrati prave, one koji neće izneveriti. Pronašli smo tri para sa solidnim kvotama na golove, kojih će verujemo biti.

Fenerbahče – Galatasaraj – GG @ 1.60 u 10Bet

Najveći derbi turskog fudbala bez obzira na trenutnu formu ove dve ekipe.  Sada je Galatasaraj u boljoj situaciji, vodi na tabeli, sa dobrim izgledima da vrati titulu. Najveći konkurenti su mu aktuelni šampion Bešiktaš i Bašakšehir, pa tek onda Fenerbahče. Ipak, pobeda Fenera u ovom meču, mogla bi to da promeni. Zato će ova utakmica biti “na noć”, ali većina u Turskoj su takve. Galata je u seriji od četiri pobede, dok je Fener, posle dva vezana poraza, od Bešiktaša i Akhisara, uspeo da pobedi na gostovanju Malatiji. U poslednjih pet međusobnih okršaja nije došla igra gol-gol, pa smo gotovo uvereni da to nije moguće i šesti put, pogotovo jer remi ne znači ništa ni jednima ni drugima.

Cirih – Jang Bojs – T22+ @ 1.76 u 10Bet

“Mladi momci” iz Berna hitaju ka tituli. Neprikosnoveni Bazel ne može da se prepozna, pogotovo od zimske pauze. Ovu istorijsku šansu ekipa našeg Miralema Sulejmanija neće propustiti. Jedno od težih iskušenja do kraja šampionata očekuje ih ovog vikenda na gostovanju kod Ciriha i ako njega uspešno prebrode, ne vidimo šta bi moglo da ih omete. Možda se na kraju, poraz od Partizana i isplati, jer je pitanje kako bi se sve okončalo u švajcarskoj da su nastavili evropsku odiseju. Bazel je platio skupu cenu prezimljavanja u Ligi šampiona. Cirih je povratnik u elitu i blizu je plasmana u evropske kupove, što je za ovu sezonu puna kapa. Jang Bojs je u neverovatnoj seriji od 8 pobeda u svim takmičenjima, dok je Cirih pobedio na poslednje dve utakmice u prvenstvu. Golova će biti, a gosti retko kada ne postignu bar dva, tako će biti i ovog puta.

Valensija – Alaves – T12+ @ 1.55 u 10Bet

“Slepi miševi” su vratili formu sa početka prvenstva i iza sebe imaju niz od šest utakmica bez poraza, od čega su u čak pet izašli kao pobednici. Rivali nisu bili nimalo naivni, a sve su začinili pobedom na Sančez Pishuanu protiv Sevilje u prošlom kolu. Sada je Valensija ponovo na koti četiri koja donosi plasaman u Ligu šampiona, što je prevashodni cilj ekipe za ovu sezonu. Alaves je još uvek u sigurnoj zoni sa solidnom prednošću pred ekipama kojima se smeši selidba u Segundu. Ipak, dva uzastopna poraza, pogotovo onaj prošle sedmice protiv Betisa na svom terenu upalila su alarm. Teško je očekivati da taj kiks isprave u Valensiji, a da će primiti bar dva gola na Mestaji, deluje nam kao sigurna stvar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.