Serija A 30. kolo, najava, analiza, predlozi

Serija a

Ovog vikenda igra se 30. kolo Serije A. Na programu je nekoliko interesantnih duela, a najzanimljive će biti u Torinu, gde Juventus dočekuje Milan.

Bolonja – Roma- 2 @ 1.71 u 10Bet

Roma igra odlično u poslednje vreme i blizu je plasmana u Ligu Šampiona. Rimljani su pobedili Torino i Napoli u prvenstvu, ali i Šahtjor u Ligi šampiona. Protiv Bolonje, koja je u sredini tabele, ne bi trebalo da imaju problema da zabeleže pobedu, mada ih već u sredu očekuje gostovanje na Nou Kampu i duel sa Barselonom u Ligi šampiona.

Atalanta – Udineze – 1 @ 1.41 u 10Bet

Favorit za pobedu u ovom meču je domaćin. Atalanta igra dobro u poslednje vreme i polako izlazi iz krize u koju je prethodno zapala. Za razliku od njih, Udineze ima seriju od pet poraza iza sebe, a ima i slabiji tim od ekipe iz Bergama. Atalanta se bori za izlazak u Evropu i ne bi trebalo da ima problema protiv Udinezea.

Kaljari – Torino – GG @ 1.71 u 10Bet

Radi se o duelu dve nepredvidive ekipe, a blagi favorit trebalo bi da budu gosti iz Torina. Ipak, !bikovi” su u seriji od četiri poraza, dok Kaljari ima osvojena četiri boda u poslednje dve utakmice. Ovog puta oslonićemo se na tradiciju, koja kaže da je u poslednjih osam međusobnih utakmica ova dva tima, uvek dolazila igra gol-gol. Samo je jedna od tih osam završena sa manje od tri gola.

Fiorentina – Krotone – 1 @ 1.50 u 10Bet

“viola” želi u Evropu naredne sezone, ali je u ovom momentu daleko od tog cilja. Nada još uvek postoji, ali ako to želi da ostvari, mora da dobija utakmice kao što je ova sa Krotoneom. Gost je na 18. mestu i bori se za opstanak, pa će teško do uspeha u Firenci.

Đenova – SPAL – 0-2 @ 1.51 u 10Bet

Ovo je sigurno najteža utakmica za prognoziranje u ovom kolu. Đenova je na neki način mirna na sredini tabele, ali ima samo šest bodova više od timova u opasnoj zoni. Ekipa ima tri poraza u nizu, dok se SPAL razigrao u poslednje vreme i ima dve pobede i remi u poslednja četiri kola i najavljuje produženje te serije.

Inter – Verona – 1-1 @ 1.49 u 10Bet

O ovom meču ne treba trošiti mnogo reči. Inter je favorit, gori mu pod nogama i mora da dobije ovaj duel kako zna i ume. I Veroni su potrebni bodovi u borbi za opstanak, ali će morati da ih potraži na drugom mestu. Domaćin će rešiti meč već u prvom poluvremenu.

Lacio – Benevento- 1-1 @ 1.61 u 10Bet

Sve što je važilo za prethodni, važi i za ovaj meč. Lacio želi u Ligu šampiona, zaostaje za Interom jedan bod, pa će morati da savlada Benevento i nastavi trku. Gosti će ispasti iz Serije A i bilo bi veliko čudo da ostanu neporaženi u Rimu.

Kjevo- Sampdorija – GG 1.77 u 10Bet

Sudar dve ekipe koje su u lošoj formi. Kjevu je prednost domaći teren, dok je Sampdorija kvalitetniji tim. Bodovi su potrebni i jednima i drugima, domaćinu u borbi za opstanak, a gostima u pokušaju da dođu do plasmana u Evropu. Oba trenera najavljuju napadačku igru na gol više.

Sasuolo – Napoli – 2 @ 1.32 u 10Bet

Posle nekoliko kikseva koji su došli zbog pada forme, Napoli je prepustio lidersku poziciju Juventusu. Sada Napolitanci zaostaju dva boda za “starom damom” i ne smeju da razmišljaju ni o čemu drugom osim o pobedi. Titula je san svih stanovnika Napulja, a njihovi ljubimci će učiniti sve da do nje i dođu. Domaćin se bori za opstanak, bodovi su mu važni, ali će morati da sačeka neku drugu priliku i uveća svoj bodovni konto.

Juventus – Milan – 1 @ 1.64 u 10Bet

Šampion je konačno došao do prvog mesta i neće želeti da ga prepusti nikom do kraja sezone. sada je na programu veliki derbi, a Milan dolazi u Torino u odličnoj formi, u kojoj igra već duže vreme. Gosti nemaju poraz u 2018. godini u Seriji A, zabeležili su sedam pobeda i imaju dva remija. Ovo će biti meč za uživanje za sve ljubitelje fudbala, a mali favorit ipak je Juventus i mislimo da bi njegovo iskustvo moglo da presudi, bez obzira što ga očekuje duel sa Realom u Ligi šampiona.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.