Tiket dana (petak, 30.03.2018)

U petak će vanredno raditi engleski ligaši od Čempionšipa na nadole. Tu su i redovana kola drugog i trećeg ranga u Francuskoj, Holandiji i Austriji.

Vigan – Oldam – T12+ @ 1.54 u 10Bet

Kako se bliži finiš u prvenstva u svim engleskim ligama, tako su mogućnosti za kikseve sve manji. Vigan je, uz Blekburn, najozbiljniji kandidat za plasman u Čempionšip i ne bi trebalo da ima problema sa Oldamom, koji se bori za opstanak. Domaćin je u seriji od tri pobede u Ligi 1, a nije poražen još od 13. februara kada ga je savladao Blekpul.Oldam je izgubio važnu utakmicu u prošlom kolu na svom terenu od Portsmuta i sada je samo jedno mesto iznad crte. Očekujemo pobedu Vigana, ali i bar dve lopte u mreži Oldama.

Nim – Valensijan –  1/1 @ 1.83 u 10Bet

Domaćin grabi ka Ligi 1, u odličnoj je formi, pa je zato kvota na njegovu pobedu mizerna. Nim je u seriji od četiri pobede i sada je na drugom mestu, mada mu za vrat diše nekoliko konkurenata. Baš zato sebi ne mogu da dizvole luksuz i ne pobede ekipu Valensijana, koja nije u nekoj formi, ima tri poraza iza sebe, ali još joj nije ugrožen status. Da bi kvota bila iole dobra, predlažemo da odigrate prelaz, odnosno da Nim pitanje pobednika reši još u prvom poluvremenu.

Brej – Kork Siti – 2/2 @ 1.62 u 10Bet

Još jedna utakmica koja će, verujemo u to, biti rešena već posle prvih 45 minuta. Kork Siti je mnogo jači od Breja, poslednjeplasirane ekipe u Premijer ligi Irske. Gost je osvojio samo jedan bod do sada i to u prvom kolu, kada je napravio senzaciju na gostovanju kod Dandalka. Kork je lider na tabeli, mada je napravio dva kiksa, remi kući sa Limerikom i poraz kod Dandalka, pa tim pre ne sme da kalkuliše protiv slabašnog Breja. Verujemo i u to da će gost postići bar dva, ako ne i više golova.

Crvena zvezda – Real Madrid – 2 @ 1.27 u 10Bet

Madriđani žele da zadrže četvrto mesto i tako imaju prednost domaćeg terena u četvrtfinalu Evrolige, što nije zanemarljivo. Zvezda je odavno izgubila svee šanse za plasman u plej-of, a mnogo značajnija utakmica očekuje ih u ponedeljak protiv Mornara, kada će želeti da dobiju majstoricu i plasiraju se u finale ABA lige, preko koje jedino mogu ponovo u Evroligu. Uz sve to Beograđani će biti oslabljeni neigranjem Dangubića i Antića, ali ni gosti neće biti kompletni. Mislimo da je motiv Reala mnogo veći u ovoj utakmici i očekujemo njihovu pobedu.

Ukupna kvota na tiketu sa tri fudbala i jednom košarkaškom utakmicom iznosi 5.80, a možete ga odigrati u kladionici 10Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.