Tiket dana, subota 31.03.2018)

U subotu se igraju utakmice u svim najjačim ligama sveta, jer se u nedelju, po gregorijanskom kalendaru, proslavlja veliki hrišćanski praznik Uskrs.

Šalke – Frajburg – 1 @ 1.54 u 10Bet

Ekipa iz Gelzenkirhena igra odlično i nalazi se na drugom mestu. Njima ova prvenstvena pauza siguno nije odgovarala jer su u seriji od pet uzastopnih pobeda. Na poslednje četiri utakmice odbrana Šalkea nije primila nijedan gol, podatak vredan pohvale. Frajburg ima samo dva remija u poslednja četiri kola i već je u opasnoj zoni, sa pet bodova više od Majnca koji se nalazi na mestu koje vodi u baraž. Domaćin je apsolutni favorit, ali ne treba prenebregnuti činjenicu da je u prošlosti baš tada umeo da uprska.

Vehen – Vircburger – T12+ @ 2.00 u 10Bet

Kikseve Paderborna i Magdeburga, dve vodeće ekipe, u zaostalim utakmicama tokom nedelje, Vehen je iskoristio na najbolji način, pobedio Kemnicer i razdvojio ih na tabeli. Domaćin je vezao šest pobeda i nema sumnje da je glavni kandidat za Cvajtu, ako nastavi sa ovakvim izdanjima. Ono što posebno privlači pažnju je neverovatan golgeterski učinak fudbalčera Vehena u tim mečevima. Na šest utakmica postigli su čak 20 golova, na svakoj tri najmanje. Vircburger je dobra ekipa, ali je ostala bez ambicija u nastavku sezone. U viš rang ne mogu, a opstanak im nije ugrožen, pa ne verujemo u neki njiov preterani motiv u Vizbadenu. Možda je od jedinice, sigurniji tip domaćin daje dva gola.

Dižon – Marsej – 3+ @ 1.60 u 10Bet

I laicima je jasno da su gosti favoriti, ali oprez! Marsej u četvrtak očekuje prva itakmica Lige Evrope u kojoj gostuju Lajpcigu u Nemačkoj. U ovom takmičenju ekipa iz najveće francuske luke ima velike ambicije, navijači su željni evropskog uspeha, pa nema sumnje da će Olimpik učiniti sve da dogura što dalje, a ako bude moguće, i osvoji ga. Uz sve to, posle traumatičnog poraza od Liona u poslednjim sekundana na Velodromu, gotovo su izgubili sve šanse da budu drugi, pa sada sa Lionom odlučuju o trećem mestu. Dižon je poznat kao efikasna ekipa i verujemo da ima kvalitet da neki put zatrese mrežu Marseja. Za goste već znamo da igraju za gol više i naš predlog je, baš zato, tri ili više golova, izbeći ćemo konačan ishod.

Sloun Stivens (SAD) – Jelena Ostapenko(LET) – 1 @ 1.62 u 10Bet

Obično se finalni teniski mečevi ne stavljaju na tiket, već se u njima uživa bez tenzije. Ovog puta smo prekršili to nepisano pravilo i dodali meč finala WTA turnira u Majamiju, u kome se sastaju mlade teniserke, Sloun Stivens iz SAD-a i Letonka Jelena Ostapenko.  Ove dve teniserke su već osvajale Grend slemove. Ostapenko je prošle godine pobedila na Rolan Garosu, a Stivens na US Openu. Čini nam se da je tamnoputa Amerikanka favorit u ovom duelu, jer igra u sjajnoj formi u Majamiju. Deklasirala je jednu Anđeliku Kerber u četvrtfinalu, pobedila Azarenku u polufinalu, a bez problema je eliminisala i Muguruzu. Ostapenko je imala ipak lakši put, pa je u polufinalu bila bolja od senzacije turnira Amerikanke Kolins, dok je najteži ispit imala protiv Svitoline u četvrtfinalu, koji je dobila posle dva taj brejka. Kažemo, izbegnite ako ne volite tenis, ali nam se čini da će Sloun Stivens pozirati s peharom po završetku finala.

Ukupna kvota na ova četiri para u kladionici 10Bet iznosi 7.98.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.