Tiket dana (nedelja, 01.04.2018)

U nedelju je manje utakmica, veći deo Evrope proslavlja veliki hrićanski praznik Uskrs, ali uspeli smo da pronađemo nekoliko parova, koliko za tiket.

Lil – Amijen – 1 @ 2.10 u 10Bet

Klub sa severa Francuske potrošio je sve kredite. Ukoliko želi da i naredne sezone igra u eliti, Lil mora da pobedi Amijen, i ne samo njega. Trenutno pretposlednje 19. mesto i niz od sedam utakmica bez pobede, ne ulivaju mnogo optimizma. Ni gosti nisu mnogo bolji, u istom intervalu oni su slavili samo jednom, pa je i njima opstanak na dugačkom štapu. Verujemo da će Lil iskoristiti prednost domaćeg terena, pobediti Amijen i krenuti van opasne zone.

Lote – Verder II – 1 @ 1.74 u 10Bet

Sportsko društvo Lote iz istoimenog gradića u Severnoj Rajni Vestfaliji čini sve da preživi u trećoj ligi nemačke i izbegne povratak u Regionalnu ligu. Nekako uspevaju da drže glavu iznad vode, a veliki posao uradili su prošlog vikenda kada su na svom terenu pobedili direktnog konkurenta Kemnicer i pobegli mu na sedam bodova razlike. Priliku da razliku dodatno uvećaju imaju protiv drugog tima Verdera iz Bremena, tima koji se već pozdravio sa ovim rangom. Verder je ubedljivo poslednji, a nismo uspeli da izračunamo kad je poslednji put pobedio, uglavnom, to je bilo odavno, mnogo pre Nove godine.

Lorka – Granada – 2 @ 1.83 u 10Bet

Domaćin je avanturu u Segundi završio ranije nego što se nadao, pa će naredne sezone ponovo u treću ligu. Granada je imala malu krizu, pa je pala na tabeli na peto mesto, ali još uvek ima šansu da izbori direktan ulazak u Primeru. Za tako nešto, ovakve mečeve prosto mora da dobija. Poslednju pobedu Lorka je zabeležila krajem novembra prošle godine, pa je jasno da nema gotovo nikakve ambicije u ovoj utakmici, za razliku od gosta kome bodovi mnogo znače i verujemo da će ih osvojiti.

Ukupna kvota na tri konačna ishoda u kladionici 10Bet iznosi 6.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.