Tiket dana (utorak, 03.04.2018)

Naravno da će prve utakmice Lige šampiona biti u centru pažnje, ali u utorak će biti još dosta fudbala, u Engleskoj, Italiji, Danskoj, Austriji, Francuskoj…

Juventus – Real Madrid – GG @ 1.86 u 10Bet

Bez sumnje derbi četvrtfinala Lige šampiona, u kome se sudaraju prošlogodišnji finalisti. Real je tada bio ubedljiv i drugi put uzastopno podigao pobednički pehar. Sada Madriđani žele i het trik, a “stara dama” revanš za težak poraz na kraju prošle fudbalske sezone. Ako neko priželjkuje “osvetu” to je golman Juventusa Đanluiđi Bufon, kome još “ušati” pehar nedostaje u prebogatoj karijeri. Ovo je njegova poslednja šansa da i to ostvari. Tačno je da će se igrati i revanš u Madridu kroz 15 dana, ali ne verujemo u neku “šahovsku” partiju u Torinu. Real ne ume da igra na 0:0, a Alegri mora da potera svoje igrače da dođu bar do neke prednosti koju će poneti na Santjago Bernabe. Verujemo, ali ćemo i navijati da golova bude, po mogućnosti na obe strane.

Aston Vila – Reding – T12+ @ 1.71 u 10Bet

Domaćin je tri utakmice bez pobede i preostaje mu borba da zauzme jedno od mesta koje vodi u baraž. Aston Vila je jedina šansa navijača u Birmingemu da i naredne sezone gledaju premijerligaše u svom gradu, pošto Vest Brom ispada iz elite, a Birmingem je daleko od plasmana u istu. Posle serije dobrih rezultata Vila je doživela dva neočekivana poraza od Kvins Parka i Boltona, da bi iz Hala donela samo bod. Vreme je za pobedu, a rival je kao stvoren za to. Riding je posle devet sušnih kola u petak pobedio minimalnim rezultatom londonske “policajce” i pobegao od opasne zone, bar za kratko. Naš predlog je da Vila daje dva gola, mada će Riding biti silno motivisan na “Vila parku”.

Pro Verčeli – Peruđa – 2 @ 2.50 u 10Bet

Utakmica za hrabrije kladioce. Bodovi su izuzetno bitni obema ekipama, domaćinu u borbi za opstanak, a gostu za plasman u baraž, možda čak i direktan ulazak u Seriju A. Peruđa je u mnogo boljoj formi, zaređala je s pobedama i u poslednjih sedam utakmica ima šest pobeda i jedan remi. U tim mečevima odbranaa je poklekla samo dva puta. Pro Verčeli je u velikim problemima, u osam utakmica nisu uspeli da pobede, a naređali su čak šest remija. Od toga je mala vajda, pa su se na tabeli obreli tek na 21. poziciji, tj. na pretposlednjem mestu. I njima je ova utakmica od životne važnosti i učiniće sve da zabeleže pobedu. Ni domaćinu, a ni gostu, remi ne odgovara, pa ni ne verujemo u taj ishod. Ako već traba da biramo pobednika, smatramo da su gosti bliži uspehu, a i kvota je privlačna.

Ukupna kvota na ove tri utakmice je odličnih 7.95, a možete ovakav tiket odigrati u kladionici 10Bet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.