Tiket dana (ponedeljak 02.04.2018)

Zbog Uskrsa u većini evropskih zemalja, ponedeljak će neočekivano imati bogatu fudbalsku ponudu. Tu su utakmice engleskih nižih liga, Norvežani, Danci, Švajcarci, Poljaci…

Molde – Tromse – T12+ @ 1.52 u 10Bet

Ekipa Moldea rešila je da oduzme titulu Rozenborgu ove sezone. Odlično su se pojačali u pauzi i kvalitet su potvrdili već u prva dva kola šampionata Norveške, zabeleživši dve pobede. Trenutna gol razlika im je 6:0, pa verujemo da će je dodatno uvećati u duelu sa ekipom sa krajnjeg severa ove zemlje, Tromseom. Gosti su odigrali samo jedan zvaničan meč koji su izgubili od Starat 4:1. Pored pobede Moldea, sigurni smo da će domaćin postići bar dva gola na meču.

Portsmut – Vigan – 3+ @ 2.05 u 10Bet

Derbi meč 41. kola engeske Lige 1 igraće Portsmut i Vigan, nekadašnji premijerligaši. Obe ekipe su u odličnoj formi, Vigan je sve bliže direktnom plasmanu u Čmpionšip, dok bi Portsmut to želeo da pokuša kroz baraž. Domaćin je zabeležio tri uzastopne pobede bez primljenog gola, na strani je savladao Oldam i Volsol, a na svom terenu Oksford. Vigan se posle ispadanja iz FA Kupa brzo prešaltovao na prvenstvo i sa četiri pobede u nizu  izbio na čelo tabele. Zanimljivo je da ni oni nisu primili gol u tom intervalu. I pored dobrih odbrana ovih timova, ne možemo da zamislimo da se ovakav meč završi bez bar tri gola, zato vam to i predlažemo.

Jang Bojs – Bazel – 3+ @ 1.68 u 10Bet

Došlo je vreme za primopredaju titule u Švajcarskoj. Višegodišnji šampion Bazel gotovo da nema izgleda da sustigne “mlade momke” iz Berna i jedino što može je da ih pobedi u međusobnom okršaju i tako sebi priredi bar neku satisfakciju. I njih je uspeh u Evropi stajao skupo, pa će se do kraja prvenstva boriti da zadrže drugo mesto i pokušati na leto kroz kvalifikacije da se domognu Lige šampiona još jednom. Jang bojs je vredno sakupljao bodove i maksimalno iskoristio užasnu seriju rezulatat Bazela osle zimske pauze. Ekipa iz Berna ima devet uzastopnih pobeda u prvenstvu i prosto je nezaustavljiva. Od onog poraza od Partizana, samo su još jednom poklekli i to protiv Tuna, još početkom decembra prošle godine. Biće ovo meč sa dosta golova, a da će ih biti bar tri, gotovo smo uvereni.

Ukupna kvota na tri fudbalske utakmice koje smo vam predložili za ponedeljak u kladionici 10Bet iznosi 5.23.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.