Tiket dana (sreda, 04.04.2018)

Nešto siromašnija ponuda ove srede, ali tu su preostala dva meča četvrtfinala Lige šampiona, ali i mečevi Serije A, kao i Kup utakmice širom Evrope…

Liverpul – Mančester Siti – GG  @ 1.54 u 10Bet

Englski okršaj u četvrtfinalu Ligi šampiona garantuje jedog ostrvskog predstavnika u polufinalu. Verujemo, ipak, da su i jedni i drugi voleli da izbegnu rivala iz Premijer lige na žrebu, ali kako je , tako je. Siti je u odličnoj formi,titulu je obezbedio i sada mu preostaje da pokuša da se okiti ovom najvećom u elitnom evropskom takmičenju, prvi put u svojoj istoriji. Liverpul je poslednji put na krovu Evrope bio 2005. godine, posle onog neverovatnog finala protiv Milana u Istanbulu, kada su stigli prednost Italijana od 3:0.  Radi se o timovima koji igraju za gol više i ne sumnjamo da će na Enfildu golova biti u obe mreže.

Torino – Krotone – T12+ @ 1.71 u 10Bet

“Bikovi” su posle četiri vezana poraza najzad proigrali na Sardiniji i sa 4:0 pobedili domaći Kaljari. U strelce se upisao i Adem Ljajić, pa bi trebalo očekivati da mu Valter Macari ukaže šansu i protiv Krotonea, možda i od prvog minuta. Navijači Torina neće po dobrom pamtiti ovu sezonu, a fudbalerima je ostalo da spasu što se spasti može. Krotone je u teškoj situaciji, nalazi se u zoni ispadanja i sigurno je da ne žele da im se ponovi prošla sezona, kada su opstanak izborili na volšeban način u poslednjem kolu. U poslednjih pet utakmica slavili su samo jednom, dok su četiri puta izgubili. Ništa im se dobro ne piše ni u Torinu, a efikasni “bikovi” trebalo bi bar dva puta da “ubodu” odbranu gostiju.

Dinamo Zagreb – Rijeka – 3+ @ 2.15 u 10Bet

U polufinalu hrvatskog Kupa igraće dva poslednja šampiona ove zemlje, Dinamo i Rijeka. Pobednika u finalu čeka splitski Hajduk, a ko će mu biti rival u završnoj predstavi, saznaćemo posle 90, a možda i svih 120 minuta okršaja na Maksimiru. Dinamo je ušao u krizu i igre, ali i rezultata, koja je rezultirala ostavkom trenera Cvitanovića. Od gotove titule, skoro da su stigli do veresije. Za vikend su remizirali sa nejakim Interom u Zaprešiću, a navijače još peku da uzastopna teška poraza od Rijeke na Ruejvici i Hajduka na Maksimiru. O debaklu protiv Lokomotive ne treba trošiti reči. Riječani su prebrodili krizu, ali, sa znatno slabijim timom nego prošle godine, od titule nema ništa. Priliku da odbrane bar jedan trofej imaju u Kupu, ali su se i tu namerili da Dinamo. U nedelju su imali težak duel protiv Hajduka na Poljudu i remizirali su 1:1. Sumnjamo da će raivali čekati produžetke ili čak penale, već će želeti da stvar reše u regularnih 90 minuta, zato je naš izbor igra na golove, a verujemo u bar tri na stadionu u Zagrebu.

Ukupna kvota na tri fudbalske utakmice je 5.66, a ovaj tiket možete odigrati u kladionici 10Bet.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.