Tiket dana (petak, 06.04.2018)

Petak je obično, kao uvod u bogat fudbalski vikend, dan kada igraju drugoligaši u Holandiji, Francuskoj, Austriji, Nemačkoj, ali se igraju i prve utakmice redovnih kola Bundeslige, francuske Lige 1 i španske Primere.

Hanover – Verder – 3+ @ 1.74 u 10Bet

Derbi severa Nemačke Hanover i Verder dočekuju u dijametralno suprotnoj formi. Dok domaćin ne može da se sastavi sa loptom, gost je od mogućih 15, u poslednjih pet mečeva, osvojio 13 bodova. I pored takvog učinka, ekipe su jedna do druge na tabeli. Razlog za to leži u sjajnom početku sezone Hanovera, koji se ovog leta vratio u Bundesligu, i prava je sreća za njih što se prvenstvo bliži kraju, jer bi teško opstali sa ovakvim rezultatima. Međutim, njima je ovaj meč mnogo važan, Majnc, ekipa koja zauzima 16. mesto, samo je šest bodova iza i još neki neuspeh doveo bi Hanover u probleme. Verder je pobedio Ajntraht u prošlom kolu, ali osim želje da zauzme što bolje mesto na kraju sezone, neki veći motiv nema u preostalih šest kola. Ekipa iz Bremena igra ofanzivan fudbal i očekujemo golove u Hanoveru, na obe strane.

Nordsjeland – Alborg – T12+ @ 1.80 u 10Bet

Domaćin je poražen u prvom kolu plej ofa za titulu od FC Kopenhagena sa 2:1, golom u poslednjim sekundama i tako doveo u pitanje osvajanje trećeg mesta. Vodio je Nordsjiland, golom Asantea, sve do petnaestak minuta pre kraja, ali je aktuelni šampion uspeo da preokrene, iskoristivši i igrača više u polju. U poslednje tri utakmice tim sa severa osvojio je samo bod, pa protiv Alborga ima imperativ pobede. Gosti su peti, i čini se da ne mogu napred, već će pokušati da zadrže to mesto u trci sa Horsensom. U prošlom kolu je lider Brondbi lako pobedio Alborg sa čak 3:0, pa verujemo da će i Nordsjelad bar dva puta zatresti mrežu golmana Rinea.

Kapfenberg – Rid – 2/2 @ 1.95 u 10Bet

Domaći tim je od zimske pauze zaređao sa porazima i jedino razmišlja o tome kako da opstane u drugoj aaustrijskoj ligi. Pobedili su samo jednom u šest prolećnih rundi i baš taj uspeh na gostovanju kod Beča, drži ih van zone ispadanja. Bivši bundesligaš, ekipa Rida, trenutno je treća, ali joj drugoplassirani Hartberg beži samo bod. Ni gosti nisu u nekoj sjajnoj formi, ali su u poslednjem kolu dobili Vatens sa 2:0. Ipak, znatno su kvalitetniji tim od Kapfenberga i trebalo bi da pobede. Pošto je kvota na dvojku mala, predlažemo da se odigra prelaz 2//2, dakle, da Rid pitanje pobednika reši još u prvih 45 minuta.

Ukupna kvota na tri fudbalske utakmice za petak, u kladionici 10Bet, je 6.11, nije loše kao uvod u vikend.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.