Tiket dana (utorak, 10.04.2018)

Utorak će obeležiti revaši dve utakmice Lige šampiona, kao i vanredno kolo engleskog Čempionšipa. Biće tu i utakmica škotske druge lige, nemačkih regionalnih liga, kao i Lige 1 i 2 na Ostrvu. Ipak, u centru pažnje biće duel na Etihadu između Mančester Sitija i Liverpula.

Fulam – Reding – T12+ @ 1.35 u 10Bet

Posle fantastične serije pobeda sumnjamo da će Fulam sada stati. Na krilima Aleksandra Mitrovića tim sa Krejven Kotidža je pobedio na sedam od poslednjih osam utakmica, a centarfor srpske reprezentacije je već stigao do devet golova. Poraz Kardifa od Vulverhemptona dao je realnu šansu Fulamu da može do kraja prvenstva da uhvati i drugo mesto, pa da se plasira u Premijer ligu direktno, a ne kroz baraž. Reding ne bi ttrebalo da predstavlja ozbiljniju prepreku, mada još nije obzbedio opstanak.

Roma – Barselona – T22+ @ 1.52 u 10Bet

Ma koliko je Roma dobro odigrala na Kamp Nou, nije uspela da izvuče ni pristojan poraz, već je donela četiri lopte u mreži. Sada će morati da se potpuno otvori, ukoliko želi da pokuša da sustigne tri gola prednosti Katalonaca. To je kao poručeno za Barsu i Aliso će biti na silnim mukama. Roma je upala u krizu u Seriji A, u subotu su ih na Olimpiku savladali i “ljubičasti” iz Đenove, pa zašto ne bi i strašni Katalonci. Barsa će igrati meč maksimalno ozbiljno, ipak se radi o četvrtfinalu Lige šampiona, pa ne treba očekivati nikakav kredit za “vučicu”.

Viking – Mjoldalen – 3+ @ 1.76 u 10Bet

Posle mnogo uspešnih godina Viking se preselio u drugu ligu, zahvaljujući katastrofalnoj prošloj sezoni. Tim iz Stavangera želi ekspresan povratak u elitu, mada nije bio preterano aktivan u prelaznom roku. Dobro su otvorili sezonu pobedom na gostovanju kod Kongsvingera 2:0 i žele da od samog starta zauzmu vodeću poziciju u norveškoj OBOS ligi. Gost, na ovom meču, ekipa Mjoldalena, u prošlim sezonama po pravilu odlično otvara prvenstvo, a onda popušta u finišu i završava u sredini tabele. Verovatno i nemaju neku preteranu ambiciju da uđu u borbu sa Rozenborgom, Moldeo i ostalima. Oni su u prvom kolu remizirali na svom terenu sa ekipom Floro 1:1, pa kod Vikinga ipak nisu favoriti. Očekujemo bar tri gola na ovom meču.

Ukupna kvota na tri fudbalske utakmice u utorak je 3.61, a ovakav tiket možete popuniti u kladionici 10Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.