Tiket dana (subota 14.04.2018)

Većina evropskih liga se bliži kraju, jedino Skandinavci tek počinju svoju sezonu. Ubrzo će priprene nacionalnih timova za Mundijal, pa iskoristimo bogatu ponudu ovog vikenda.

Sent Pelten – LASK – 2 @ 1.57 u 10Bet

Domaćin se već oprostio od elite i mora u drugu ligu, dok se gost još bori za izlazak u Evropu. LASK je, kako smo i predvideli, napravio iznenađenje u prošlom kolu i pobedio je aktuelnog šampiona, i najverovatnije ponovo prvaka, ekipu Salcburga. Sada ekipa iz Linca gostuje Sent Peletenu, koji je promenio trenera, ali ni to mu nije pomoglo. Gost je izraziti favorit, jer domaći imaju niz od pet uzastopnih poraza, a LASK je pobedio četiri poslednje utakmice.

Ren – Mec – 1 @ 1.44 u 10Bet

Ovde dileme nema, domaćin će pobediti, samo je pitanje sa koliko golova. Zato smo odlućili da tipujemo čistu jedinicu. Mec se trudio da izbegne najgore, ali mu to nije pošlo za rukom, pa će se preseliti u Ligu 2, mada je matematički moguće da uđe u luku spasa. Prošle nedelje doživeli su ubedljiv poraz na svom terenu od Liona i tu se videlo da i oni više ne veruju u povoljan rasplet. Ren, na drugoj strani odvano ne zna za poraz i trenutno je na odličnom petom mestu i bori se za plasman u Ligu Evrope. Kvota na pobedu Rena nije velika, ali je trijumf izvestan.

Palermo – Kremoneze – 1 @ 1.57 u 10Bet

Sicilijanci su napravili veliki kiks u prošloj rundi jer nisu pobedili Peskaru na svom terenu. Pošto su kolo pre toga izgubili od Parme, sada im je plasman u Seriju A na dugačkom štapu. Protiv Kremonezea, koji je u očajnoj formi i nije pobedio na 12 uzastopnih utakmica, nemaju pravo na grešku, moraju da trijumfuju. Treba biti malo i oprezan, jer finansijska situacija u Palermu nije idealna, pa je pitanje koliko im je u interesu da se nadmeću sa najjačima na Apeninima.

Legija – Zaglebje – 1 @ 1.54 u 10Bet

Aktuelni šampion u plej ofu startuje protiv ekipe Zaglebja. Ne sme ni da razmišlja Legija o nečemu drugom osim o pobedi, ukoliko želi da odbrani aslov prvaka. Gosti stižu rasterećeni, plasirali su se među osam najboljih, eventualno bi mogli u Evropu, ali i ako ne uspeju, ništa neće biti strašno. Igrajte na pobedu domaćina.

Ukupna kvota na četiri predložene utakmice za subotu u kladionici 10Bet iznosi 5.47.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.