Tiket dana (nedelja, 15.04.2018)

Nekoliko derbija širom Evrope okupiraće pažnju fubitelja fudbala. Sigurno je da će najzanimljivije biti u Gelzenkirhenu gde se igra čuveni “rurski” derbi, u kome Šalke dočekuje Borusiju iz Dortmunda.

Molde – Lilestrem – T12+ @ 1.71 u 10Bet

Neočekivano ubedljiv poraz doživeo je Molde od šampiona Rozenborga. Pogotovo se nije očekivalo da Molde ne postigne gol na toj utakmici, na kraju je bilo 4:0 za ekipu iz Trondhajma. Lilestrem je u prošlom kolu došao do prve pobede, minimalne protiv Starta, čime je malo popravio očajan početak sezone. Mislimo da će Molde uspeti da se oporavi od prošlonedeljne golgote u Trondhajmu, a da će Lilestrem platiti za to posrtanje. Domaćin će postići bar dva gola.

Sasuolo – Benevento – 1 @ 1.64 u 10Bet

Domaćin je u seriji od tri remija, a prošle nedelje je iznenadio i Milan na san Siru. Još uvek nisu izborili opstanak, ali sada imaju lepu priliku da sa tri nova boda umaknu iz opasne zone. Benevento igra sve bolje, od kada je izgubio sve šanse da ostane u Seriji A. Sigurno je i rasterećenost razlog tome, pa su pružili snažana otopr i šampionu Juventusu, a deklasirali su Veronu. Ipak, nemaju velike šanse protiv Sasuola, baš zbog moranja domaćina da dođe do pobede.

Šalke – Dortmund – GG @ 1.71 u 10Bet

Veliki “rurski” derbi najznačajniji je događaj u ovoj nemačkoj pokrajini. Zbog ovog meča, koji se igra u nedelju popodne, odložene su sve utakmice regionalnih liga, pa vlasnici tih klubova prete Savezu tužbom zbog izgubljenih prihoda, pošto će te utakmice biti odigrane radnim danom, umesto za vikend. Ovaj derbi ima i dodatnu važnost jer odlučuje o plasmanu u Ligu šampiona, što ranijih godina nije bio slučaj. Jesenas su na Sidnal Iduna paarku odigrali fenomenalan meč, Dortmund je vodio4:0, ali se završilo 4:4. Teško da će se to ponoviti, ali očekujemo golove na obe strane.

Ukupna kvota na tri nedeljne utakmice u kladionici 10Bet iznosi 4.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.