Tiket dana (utorak, 24.04.2018)

Dan koji će u potpunosti obojiti prvi meč polufinala Lige šampiona između Liverpula i Rome. Pored toga na teren će francuski drugoligaši, koji igraju vanredno kolo, Englezi u zaostalim utakmicama nižih liga, Austrijani i Nemci.

Insbruk – Hartberg – GG @ 1.68 u 10Bet

Utakmica koja bi mogla da odluči ko će u prvu ligu, ili da dodatno zakomplikuje situaciju. Vaker iz Inzbruka je imao sve na dlanu, ali je u prošlom kolu izgubio od Kapfenberga, posle serije od osam pobeda.Hartberg je to iskoristio, trijumfovao je u Beču, i vezao šest pobeda, a u poslednjih pet nije primio gol. Razlika na tabeli je šest bodova u korist domaćina, pa bi njegovom pobedom najverovatnije i trka bila odlučena. Ako trijumfuje Hartber, imali bismo dramatičan finiš sezone. Verujemo da će biti efikasan meč.

Nikobing – Viborg – 2 @ 2.05 u 10Bet

Za domaćina je sezona gotovo završena, ostaće drugoligaši, pa su time ispunili prvi i jedini cilj. Viborg želi da se vrati u društvo Kopanehagena, Brondbija, Midtjilanda i ostalih i za sada je na dobrom putu. Gosti su treći, a to mesto donosi plasman u elitu. Ipak, daaleko od toga da su sigurni na toj poziciji, pošto im za vrat dišu Vejle i Koge i Fredericija. Verujemo u pobedu Viborga koji u poslednjih šest utakmica ima pet pobeda.

Džojvil – Forest Grin – GG @ 1.86 u 10Bet

Zaostali meč 40. kola engleske Lige 2 u kome se sastaju dve ekipe iz donjeg dela tabele. Domaćin ima tri vezana poraza, ali je imao i težak raspored, dok su gosti pobedili na poslednje dve utakmice. Nekako nam se čini da bi nerešeno leglo i jednima i drugima, pošto bi onda pobegli prvoj ekipi ispod crte, Barnetu, čak sedam bodova, što bi bilo nedostižno u preostala dva kola. Pored remija, tipujemo na igru gol-gol, jer mislimo da bi ovi timovi mogli da daju sebi oduška nakon naporne i turbulentne sezone.

Ukupna kvota na tri utakmice u utorak iznosi 6.40 u kladionici 10Bet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.