Tiket dana (petak, 27.04.2018)

Sledi još jedan kladilački vikend sa kompletnom ponudom, ali već kroz dve, tri sedmice, broj mečeva na listama biće značajno manji, pošto će se većina evropskih liga završiti.

Aberdin – Harts – 1 @ 1.57 u 10Bet

Domaćin se bori za izlazak u Evropu, pošto je titula već deceniju unazad rezervisana za Seltik. Ekipa iz Aberdina se za drugo mesto nadmeće sa još jednim velikanom škotskog fudbala, Glazgov Rendžersom, povratnikom u elitu posle izbacivanja u četvrtu ligu. Gosti, ekipa Hartsa iz Edinburga nalazi se na poslednjem, šestom mestu, na tabeli plej ofa i nema nikakve izglede da napreduje. Ove dve ekipe igrale su pre dvadesetak dana, a tada su slavila “srca” sa 2:0. Evo prilike za revanš.

Legija – Korona – 1 @ 1.46 u 10Bet

Šampion se podigao posle iznenađujućeg poraza u prvom kolu doigravanja za prvaka od Zaglebja, pa je u prošlom kolu kao gost trijumfovao nad “večitim” rivalom, Vislom u Krakovu. U međuvremenu Legija je izborila plasman u finale Kupa, pobedom nad Gornjikom, a tamo će im rival biti Arka, koja je u dva meča bila uspešnija upravo protiv njihovog sadašnjeg rivala Korone. Gosti su načinili čudo u prvom kolu plej ofa i slavili su u Poznanju protiv Leha, ali su prošlog vikenda doživeli ubedljiv poraz od Jagelonije na svom terenu. Legija više nema prava na kiks, dok gosti nemaju imperativ osvajanja bodova.

Arminija – Kajzerslautern – 1 @ 1.64 u 10Bet

Tim iz Bilefelda još uvek ima neke šanse da se domogne treće pozicije i baraža za ulazak u Bundesligu, jer je u opticaju još devet bodova, a Kil beži pet. Ipak, realno je da Arminija povratak u elitu nemačkog fudbala, posle dugog izbivanja iz istog, pokuša da izbori naredne sezone. U mnogo goroj situaciji je nekadašnji šampion Nemačke, ekipa Kajzerslauterna, koja se seli u treću ligu. “Kraljevi” su imali očajnu sezonu i svi pokušaji da se spasu u poslednji čas, nisu urodili plodom. Trenutno “drže fenjer” u Cvajti, a sva je prilika da će tu i okončati sezonu. Da bi uhvatili bar baraž, moralo bi da se dogodi čudo, o kome ne treba ni trošiti reči. Poraz u prošlom kolu od Drezdena na svom terenu bio je poslednji ekser u sanduk koji ih nosi među trećeligaše. Domaćin će pobediti i čekati greške rivala.

Kork Siti – Dandalk – 0-2 @ 1.55 u 10Bet

Dva jedina kandidata za šampionski naslov u Irskoj, sastaju se treći put u sezoni. Drugi ovosezonski meč igrali su u prvenstvu, a on je pripao Dandalku, koji je slavio minimalnu pobedu, međutim,  Kork je nadokandio prednost rivala, pa su sada izjednačeni na vrhu sa po 28 bodova. Prvi put su se ove godine sastali u Supe Kupu, koji je dobio Kork rezultatom 4:2. Videćemo ko će biti uspešniji u trećem, ali pošto retko gube bodove u okršajima sa ostali rivalima, ovaj meč dobija dodatno na važnosti, pa ne verujemo u veliki broj golova.

Ukupna kvota na četiri utakmice koje se igraju u petak u kladionici 10Bet iznosi 5.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.