Premijer liga 36. kolo, najava, analiza, predlozi…

premijer liga

Malo je nepoznanica ostalo u, po mnogima najjačoj ligi na svetu. Šampion se zna odavno, ali je borba za opstanak još uvek neizvesna.

Liverpul – Stouk – 3+ @ 1.54 u 10Bet

Domaćin je sigurno silno istrošen posle fantastičnog izdanja u polufinalu Lige šampiona protiv Rome, a već za nekoliko dana očekuje ih i revanš, u kome bi trebalo da sačuvaju veliku prednost i ponovo se nađu u velikom finalu. Do tada treba da odrade meč sa Stoukom, koji je sve bliži Čempiošipu i ovo mu je poslednja šansa da pokuša da se izvuče. “Redsi” će sigurno izaći u kombinovanom sastavu, a gosti nemaju zašto da taktiziraju, pa nam je igra a veći broj golova izvesnija nego jedinica.

Barnli – Brajton – 1 @ 2.25 u 10Bet

Barnli je na odličnom sedmom mestu, koje bi trebalo da donese izlazak u Evropu. Da nisu loše odigrali u poslednja dva kola, kada su osvojili samo bod, mogli bi i do šeste pozicije što bi bio istorijski uspeh. Brajton je uradio ono najvažnije, igraće i naredne sezone u Premijer ligi, pa su navijači više nego zadovoljni. U ovom meču je Barnli znatno bliži trijumfu i odlučujemo se za jedinicu.

Kristal Palas – Lester – GG @ 1.74 u 10Bet

Velika šansa za Palas da obebedi opstanak. Bivši šampion Lester igra u lošoj formi i nije pobediotri kola. “Orlovi” igraju dobro i još jedna pobeda ih deli od ispunjenja cilja. Smatramo da bi i “lisice” mogle da proigraju i postignu bar gol u Londonu, pa je naš predlog gol-gol, a možda i 3+, verujemo u efikasan meč na Selhurst parku.

Hadersfild – Everton – 0-2 @ 1.50 u 10Bet

Još uvek Hadersfild nije prebrinuo sve brige oko statusa, ali bi posle ovog kola i to moglo da bude rešeno. Potrebno je da savladaju Everton, tim koji neće po lepom pamtiti ovu sezonu. “Karamele” su imale velike ambicije, a sada su osmi, bez izgleda da budu bolje plasirani. U poslednjem kolu su savladali Njukasl, pa bi u Evropu mogli samo u slučaju da Arsenal osvoji Ligu Evrope. Domaćina brine efikasnost, jer su u poslednjih šest kola postigli samo dva gola. Neće ih mnogo biti ni na ovom meču.

Njukasl – Vest Brom – 1 @ 1.83 u 10Bet

Ma koliko su igrači Vest Broma zapanjili fudbalski svet trijumfom na Old Trafordu i remijem sa Liverpulom, od opstanka, ipak neće biti ništa. Usplei su jedino da malo obraduju svoje navijače i da im tako upute pozivnicu za sledeću sezonu koju će igrati u Čempionšipu. Njukasl je seriju od četiri pobede prekinuo na Gudisonu, pa bi sada mogao da započne novu.

Sautempton – Bornmut – 1 @ 1.71 u 10Bet

“Sveci” moraju da pobede i nadaju se kiksevima rivala da bi izbegli najgore. Nije na početku sezone izgledalo da će se Sautempton boriri za opstanak, akamoli da će ispasti iz lige. Međutim, Premijer liga je takvo takmičenje gde se ne možete opustiti nijednog trenutka. Bornmut je bez tih briga, pa ne sumnjamo u trijumf Sautemptona, a da li će im on pomoći da dođu do spasa, to već ne znamo.

Svonsi – Čelsi – GG @ 2.10 u 10Bet

Jedni se bore za opstanak, a drugi za Ligu šampiona. Čelsi se još nada da bi mogao do četrvtog mesta, ali to više zavisi od učinka Totenhema. Izostanak iz evropske elite za doskorašnjeg šampiona bio bi veliki udarac, ali su “plavci” imali velikih propusta. Velšani bi što pre da pobegnu iz opasne zone i tako izbegnu situaciju da o opstanku odlučuju u direktnom duelu sa Sautemptonom. Probajte sa golovima.

Vest Hem – Mančester Siti – 3+ @ 1.54 u 10Bet

Londonski klub još nije bez briga, a teško da će protiv novog šampiona uspeti da ih prebrine. Mančester Siti nema neki veliki motiv, ali ima sjajan tim, koji može da pobedi svakog. “čekićari” su doživeli ubedljiv poraz od Arsenala, a golova će biti i u ovom meču, verovatno na obe strane.

Mančester Junajted – Arsenal – T12+ @ 1.47 u 10Bet

Arsenal ima važnija posla od ovog duela u Mančesteru. Očekuje ih revanš na Vanda Metropolitanu sa Atletikom u polufinali Lige Evrope, takmičenju koje im jedino još može doneti plasman u Ligu šampiona. Junajted je apsolutni favorit u ovom meču i pobedom bi se približio vicešampionskoj tituli. Ovo je poslednji okršaj Vengera sa Murinjom, treba to pogledati.

Totenhem – Votford – 1/1 @ 1.51 u 10Bet

Nema ovde mnogo priče, “pevce” je eliminacija od Juventusa dosta izbacila iz koloseka, a so na ranu dodao im je Junajted pobedom u poufinalu FA Kupa. Opet će Totenhem sezonu završiti bez trofeja, a u odnosu na prethodne dve, neće je okončati ni na drugom mestu uPremijer ligi. Plasman u Ligu šampiona još nije overen, pa je pobeda nad Votfordom veoma važna, ne sumnjamo da će je ostvariti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.