Tiket dana (ponedeljak, 30.04.2018)

Znatno slabija ponuda je u ponedeljak, ali smo tokom vikenda bili izuzetno uspešni, pa se nadamo da i u siromašnoj ponudi mogu da se pronađu utakmice za dobitni tiket.

Betis – Malaga – T12+ @ 1.57 u 10Bet

Ekipa iz Sevilje je hit prvenstva. Blizu su plasmana u Ligu Evrope, a sadašnji protivnik je kao naručen za nastavak uspešne serije. Betis je u prethodnom kolu odoleo Atletiku na Vanda Metropolitanu, a pre toga je imao šest pobeda u nizu. Ono što posebno upada u oči je podatak da “zeleno-beli” nisu prilimi gol 560 minuta. Malaga je već u Segundi, a jedino što može da pokuša do kraja prvenstva je da umakne sa poslednje pozicije, mada će i to biti teško. Betis mora da pobedi i tako zadrži peto mestoo, a mi verujemo i u najmanje dva postignuta gola domaćina.

Nirnberg – Braunšvajg – T12+ @ 1.83 u 10Bet

Domaćin je blizu povratka u Bundesligu, a grad kao Nirnberg, to sigurno i zaslužuje. Tri kola pre kraja imaju pet bodova više od trećeplasirane ekipe i sa ova tri boda, bili bi nadomak cilja. Naravno, to neće biti lako, pošto je gost, takođe bivši bundesligaš, Ajntraht iz Braunšvajga, tim koji se bori za opstanak i kome je svaki bod zlata vredan. Nirnberg nije izgubio na pet poslednjih utakmica, ali je pobedio samo dva puta. Ni gosti nemaju trijumf na četiri utakmice u nizu, a vezali su tri remija. Nerešeno ne odgovara nijednoj ekipi, pa bi trebalo da vidimo golove, više u mreži gostiju.

Krasnodar – Lokomotiva – 0-2 @ 1.66 u 10Bet

Lokomotiva je blizu titule u ruskoj Premijer ligi, što je malo ko mogao da očekuje na startu šampionata. Šest bodova više ima tim iz Moskve od prvih pratilaca, ali i dosta težak raspored do kraja, pošto posle Krasnodara dočekuje Zenit i gostuje Arsenalu. Dakle, ovaj meč im je izuzetno bitan. Verujemo da bi “lokosi” bili zadovoljni i bodom, pa će tako i organizovati igru u Krasnodaru. Domaćin će morati da napadne jer još uvek ima šansu i za plasman u Ligu šampiona, uz odgovarajuće rezultate konkurenata. Krasnodar ima i povoljan raspored i postoji šansa da osvoji svih devet bodova, što im je i cilj, pogotovo posle nesrećnog poraza od CSKA u prethodnom kolu. Lokomotiva nije primila gol na poslednje četiri utakmice, a u prethodne dve rezultat je bio 0:0. Neće ni ovde biti mnogo golova.

Ukupna kvota na tri utakmice koje se igraju u ponedeljak u kladionici 10Bet iznosi 4.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.