Tiket dana (nedelja, 29.04.2018)

Mnoge nepoznanice biće rešene nakon ovog vikenda. Prvenstva su ušla u ciljnu ravninu, pitanje šampiona ostalo je nerešeno u još nekoliko evropskih šampionata i pitanje trenutka je kada će i tamo biti odlučeno.

Mančester Junajted – Arsenal – T12+ @ 1.48 u 10Bet

Kada je objavljen raspored Premijer lige za ovu sezonu, mnogi su pomislili da bi ovaj meč mogao da odluči prvaka. Sada, tri kola pre kraja, utakmica nema rezultatsku važnost, ali ima jednu drugu, simboličnu i sentimentalnu. Naime, Arsen Venger vodi poslednji put Arsenal protiv Junajteda, jer se nakon pune 22 godine povlači sa klupe “tobdžija”. Dodatnu draž donosi njegov dugogodišnji loš odnos sa Žoze Murinjom, pa mnogi sa nestrpljenjem čekaju da vide kako će izgledati njihov pozdrav na kraju meča, ako ga uopšte bude. Arsenal očekuje revanš sa Atletikom, koji im je mnogo bitniji, pa ne verujemo da mogu da urade nešto na Old Trafordu. Domaćin će dati bar dva gola.

Seltik – Rendžers – T12+ @ 1.58 u 10Bet

Još jedan “Old firm” derbi u kojem je favorit poznat. Seltik je odavno obezbedio još jednu titulu, ali je Rendžers napravio veliki posao time što je postao konkurentatan. ne zaboravite da su “policajci” morali da krenu iz četvrtog ranga. Rendžersu je ugroženo ne samo drugo, već i treće mesto, pošto mu Aberdin i Hibernijan dišu za vrat. Aberdin ih je pobedom pretekao, a teško je očekivati da Rendžers slavi na Seltik parku. “Kelti” će želeti da zadaju još jedan težak udarac velikom rivalu, posle onog u Kupu pre dve nedelje, pa je gotovo sigurno da će postići dva gola.

Verder – Dortmund – 3+ @ 1.55 u 10Bet

Borusija vodli veliku borbu da obezbedi još jedno učešće u Ligi šampiona, dok Verder poodavno igra bez rezultatskog pritiska. Ekipa iz Bremena je loše počela ovu sezonu i svi su joj predviđali bitku za opstanak,  međutim, u februaru i martu su imali odlične rezultate i čak su u jednom trenutku bili u gornjoj polovini tabele. Sada su na 12. mestu i da bi matematički obezbedili ostanak u eliti potreban im je još neki bod, a možda i nije. Dortmund ima čudan niz iza sebe. Izgubi katastrofalno u Minhenu, pa bude ubedljiv protiv Štutgarta, onda potone u rurskom deriju i na kraju deklasira Leverkuzen. Mislimo da ovde golovi ne mogu da izostanu.

Sporting Hihon – Albasete – 1 @ 1.64 u 10Bet

Hihon je seriju od osam uzastopnih pobeda u Segundi prekinuo prošlog vikenda u Kadizu, ali i taj bod može mnogo da znači na kraju. Trenutno su drugi sa 65 bodova, koliko ima i treća Ueska. Rajo je lider sa dva više. Očigledno je da se među ove tri ekipe trebaju tražiti dve koje će direktno u Primeru. Albasete ne igra u nekoj naročitoj formi, nalazi se u sredini tabele, pa i nema neki veliki imperativ. Simptomatično je da gosti malo daju, ali i malo golova primaju. Na poslednjih pet utakmica, na kojima nisu upisali trijumf, gol razlika im je 1:3. Mislimo da će Hihon slaviti pobedu, možda minimalnu.

Ukupna kvota na ove četiti utakmice koje se igraju u nedelju u kladionici 10Bet iznosi 5.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.