Tiket dana (petak, 04.05.2018)

Uvod u jedan od poslednjih vikenda sa bogatom fudbalskom ponudom u ovoj sezoni. Nekog posebmog derbija nema, ali biće utakmica širom Evrope i sveta.

Bašakšehir – Sivaspor – 1 @ 1.33 u 10Bet

Posle pobede Galatasaraja nad Bešiktašom u prošlom kolu, Istanbul Bašaršehir je ostao jedini pratilac Galate, sa realnim izgledima da ih sustigne. Tri kola pre kraja prvenstva Galatasaraj ima 66, Bašakšehir 65, Fener 63, a Bešiktaš 62 boda. U opticaju je još devet bodova, ali turski giganti retko gube u smiraj sezone. Bašakšehir će morati da pobeđuje do kraja i nada se eventualnom kiksu Galate da bi došao do svoje prve titule. Neće im biti lako ni protiv ekipe Sive koja bi mogla i do petog meta na kraju, i koja ima dve uzastopne pobede iza sebe, ipak, domaćin ima znatno veći motiv, ali i kvalitet.

Krakovija – Slask – GG @ 1.74 u 10Bet

U plej autu poljske lige sastaju se dve ekipe iz gornjeg dela. Krakovija je prva sa 46, dok je Slask treći sa 40. Obe ekipe su izborile opstanak i do kraja će igrati za prestiž i utisak, koji je već pokvaren izostankom plasmana u plej of, što ove dve ekipe kvalitetom zaslužuju. I tim iz Krakova i ekipa i Vroclava igraju efikasno, pa ne vidimo razlog da bude malo golova u ovom duelu bez rezultatskog značaja.

Amijen – PSŽ – 2 @ 1.33 u 10Bet

Parižani su odavno postali novi šampioni Francuske. I pored toga, nastavljaju da pobeđuju sve rivale, želeći da obore sve moguće rekorde. Ukoliko pobede na preostale tri utakmice, stići će do 100 bodova, pa je i to razlog zašto verujemo u njihov trijumf. U utorak “svece” očekuje finale Kupa Francuske, ali će tu koplja ukrstiti sa trećeligašem Les Erbijeom, pa ne verujemo da će trener Emeri nešto taktizirati protiv Amijena, ekipe koja je obezbedila opstanak, čime je ispunila svoj cilj. PSŽ će se okititi tiplom krunom u Francuskoj, ali će zbog neuspeha u Ligi šampiona, umesto Unaji Emerija na klupi od naredne sezone sedeti Tomas Tuhel.

Slaven Belupo – Dinamo Zagreb – 2 @ 1.39 u 10Bet

“Modri” su blizu povratka titule, koja je na opšte iznenađenje prošle sezone završila u vitrinama Rijeke. Do kraja dugog šampionata Hrvatske ostalo je još četiri kola, a Zagrepčani imaju šest bodova više od branioca titule sa Rujevice. Nema sumnje da će Dinamo odbraniti tu prednost, mada su navijači ljuti zbog prošlonedeljnog poraza od Rijeke u Maksimiru, pa će zato “modri” morati da zapnu u Koprivnici. Slaven je osigurao opstanak, a od Evrope je daleko i neće imati neki veliki motiv, osim da pobedi najveći hrvatski klub. U prošlom kolu je Slaven odoleo Hajduku, pa ni Dinamu neće biti baš lako, mada je poslednje tri međusobne utakmice rešio u svoju korist bez primljenog gola.

Ukupna kvota na četiri fudbalske utakmice na tiketu za uspešan početak vikenda, u kladionici 10Bet iznosi 4.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.