Tiket dana (subota, 05.05.2018)

Nekoliko engleskih liga završava se ovog vikenda, a u većini evropskih igraju se pretposlednja kola. Pravo je vreme za nalaženje sigurnih parova za tiket, doduše, kvote nisu velike.

Linkoln -Džojvil – 1 @ 1.41 u 10Bet

Domaćin pobedom ulazi u plej of, a zna se da je u englsekim doigravanjima sve moguće. Gosti su u najlošijoj formi u poslednje vreme u čitavoj ligi, pa ne verujemo da će uspeti da pokvari planove Linkolnu. Ekipa Linkola bi lako mogla da za dve sezone preskoči dva ranga, ukoliko trijumfalno okonča baraž. Džojvil je u donjem delu tabele, ali mu ne preti selidba u niži rang. Siguran kec!

Mepen – Erfurt – 1 @ 1.33 u 10Bet

Utakmica ne znači ništa ni jednima ni drugima, ali je trenutna situacija takva da je domaćin apsolutni favorit. Gosti su ubedljivo poslednji i naredne sezone igraće u regionalnoj ligi. Na poslednjim pet utakmica nisu postigli ni gol, a uspeli su da prime čak 18. Na drugoj strani Mepen je odigrao odličnu premijernu sezonu u trećoj ligi, nalazi se u gornjem delu tabele, a u poslednji šest utakmica zabeležili su pet pobeda i remi i na svakoj su postigli bar dva gola. Ne postoji mogućnost da “crveno-belima” iz Erfurta ne ubace bar dve lopte u mrežu, možda i neku više.

Sigma – Bohemijans – 1 @ 1.55 u 10Bet

Tim iz Olomuca nalazi se na trećem mestu sa samo dva boda manje od Slavije, četiri kola pre kraja. Titula je daleko, ali kvalifikacije za Ligu šampiona nisu. Sigma ima tri pobede i isto toliko nerešenih rezultata u poslednjih šest utakmica, a raspored im je takav da im se smeši najkvalitetnije evropsko takmičenje, barem kvalifikacije za isto. Naravno, moraju da pobede Bohemijans, tim iz sredine tabele koji nije pobedio u poslednje tri utakmice, ali ima onaj sjajan trijumf nad Plzenjom od 5:2, početkom aprila. Pobeda domaćina je izvesna.

Rendžers – Kilmarnok – 1 @ 1.40 u 10Bet

Glazgov Rendžers je doživeo dva ubedljiva poraza od najljućeg rivala Seltika, jedan u Kupu, a prošle nedelje u prvenstvu, čak 5:0. “Policajci” su dobro uzdrmani takvim ishodom, ali mnogo vremena za oporavak nemaju, ukoliko žele da se sa pored rivala sa Ostrva, poigraju i sa onima iz kontinentalnog dela Evrope. Za dva mesta u kvalifikacijama za Ligu Evrope, bitku biju tri ekipe. Pored Rendžersa, to su i Aberdin i Hibernijan, a pošto se u ovom kolu oni međusobno sastaju, eto šanse da Rendžers učvrsti treću poziciju.  Kilmarnok je u sredini tabele i ne može ni gore, ni dole. Međutim, ume da bude neugodan po ekipu iz Glazgova, pa je na poslednja dva međusobna duela pobedio, a pre toga je dva puta bilo nerešeno. Evo prilike za vraćanje dugova.

Ukupna kvota na četiri utakmice u kojima smo prognozirali sigurne pobede domaćih ekipa, u kladionici 10Bet iznosi 4.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.