Tiket dana (nedelja, 06.05.2018)

Evo i Đurđevdana, hajduci se sastaju, a kladioci polako rastaju od aktuellne fudbalske sezone. Sve je manje nedoumica, sve su manje i kvote, ali da pokušamo da sastavimo dobinti tiket, pa koliko kod iznosila ukupna kvota.

Bolton – Notingem Forest – 1 @ 1.95 u 10Bet

Dugo je izgledalo da Boltonu nema spasa i da je siguran putnik u Ligu 1. I sada je na pretposlednjem mestu, onom koje znači ispadanje, ali sa nadom da može izbeći najgore u minut do 12. Bolton ima 40 bodova, sa tri protiv “šumara” stiže do 43, koliko sada imaju Birmingem i reding. Ovi drugi imaju mnogo bolju gol razliku, pa su nedostižni, ali Birmingem igra sa Fulamom, a gol razlika, u odnosu na Bolton, je samo +4. Znači, dostižna je. Ipak, mnogo više nade Bolton polaže u poraze Bartona i Barnslija, koji imaju po 41 bod, a gostuju ekipama koje se bore za baraž, Prestonu i Derbiju. Ako oni ne pobede, a Bolton trijumfuje nad Notingem Forestom, ostaće u Čempionšipu. A “šumari”? Oni igraju za obraz, ne verujemo u borbu na život i smrt. problem je samo očajna forma domaćina, ali ako ne pobede u poslednjem kolu na svom terenu, onda nisu ni zaslužili da opstanu.

Sent Galen – Bazel – 3+ @ 1.52 u 10Bet

Bazel je ostao bez titule koja se seli u vitrine Jang Bojsa. Momci sa Jakobs parka biće drugi, ali im ne služi na čast zaostatak za ekipom iz Berna koja iznosi 13 bodova. U poslednje vreme Bazel igrama podseća na tim iz prethodnih sezona, izuzetno je efikasan, a zabeležio je šest pobeda, tri remija i samo jedan poraz u 10 utakmica. Sent Galen je bio hit prvenstva, dugo je bio na drugom mestu, ali je u poslednjih mesec dana krenulo po zlu. U seriji su od tri poraza, a čak pet imaju u poslednjih šest utakmica. Još uvek su u igri za plasman u Evropu i neće odustati do kraja. Ovde su golovi izvesni, biće ih dosta.

Sent Etjen – Bordo – 1 @ 2.00 u 10Bet

“Zeleni” igraju kao preporođeni u drugom delu sezone. Posleednji poraz doživeli su 21. januara u 22. kolu, a od tada vezali su 13 utakmica bez poraza, od toga osam puta su pobedili. Sada su na odličnom petom mestu, bolje od toga neće moći, a trudiće se da tu i ostanu i obezbede plasman u Ligu Evrope. Bordo se popravio u poslednja četiri kola, kada je upisao tri pobede, pa je na devetom mestu i pokušaće u preostala tri kola da možda dođe i do plasmana u evropske kupove. Mislomo da će Sen Etjen, čiji su navijači u euforiji, slaviti još jednu pobedu, ovog puta nad Žirondincima.

Akhisar – Galatasaraj – T22+ @ 1.41 u 10Bet

Sivaspor je učinila veliku uslugu Galatasaraju kada je izjednačila u nadoknadi meča protiv Bašakšehira, pa sada Galata može da pobegne na tri boda prednosti, ukoliko savlada Akhisar. Gosti će imati i dodatni motiv u ovoj utakmici, pošto je Akhisar nedavno slavio u Istanbulu protiv Galate i izbacio ih u polufinalu Kupa. Upravo to finale, u koje se domaćin plasirao, biće im najvažnija utakmica u sezoni, pa ne verujemo u neki poseban motiv u ovom duelu. Presudiće želja Galatasaraja za povratkom titule, a ne sumnjamo u bar dve lopte u mreži ekipe Akhisara, koja je u prvenstvu poslednji put pobedila još početkom marta i to Fenerbahče u gostima.

Ukupna kvota na četiri nedeljne utakmice u kladionici 10Bet iznosi 8.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.