Serija A 37. kolo, najava, analiza, predlozi…

serija a

Rastanak se primakao i sa Serijom A, još dva kola i raspust. Za Italijane i bukvalno, jer će Mundijal gledati samo na Tv ekranima. Šampion je, od prošlog kola, poznat, a ostalo je još nekoliko dilema.

Benevento – Đenova – GG @ 1.55 u 10Bet

Domaćin je ispao, gosti su opstali, dakle, nema mnogo rezultatske zanimljivosti. Benevento igra pošteno i ne sumnjamo da će i protiv Đenove želeti da uveća svoj skromni bodovni bilans. Gosti u poslednje vreme igraju efikasne utakmice, na tri su postigli 6, a primili sedam golova, pa očekujemo još jednu goleadu. Biće golova na obe strane.

Inter – Sasuolo – 1/1 @ 1.55 u 10Bet

Sasuolo je pobedom nad Sampdorijom prebrinuo sve brige i dolazi na Meacu rasterećen. Interu su, posle poraza od Juventusa, naglo pale akcije u borbi za Ligu šampiona, ali je remi Lacija sa Atalantom doneo novu nadu. Inter mora da pobedi Sasuolo, a zatim na gostovanju Laciju, u direktnom okršaju, izbori četvrto mesto.

Bolonja – Kjevo – 0-2 @ 1.80 u 10Bet

Domaćin je obezbedio opstanak 99%,  jedino bi neverovatan splet okolnosti mogao da ih izbaci, ali ne vredi o tome ni govoriti, jer nije realan. Bolonja je u slaboj formi, na poslednje četiri utakmice uzeli su samo bod i jedva čekaju da se sezona završi. Kjevo je savladao Krotone u meču koji je i za njih i za goste bio biti ili ne biti, pa sada sa većim šansama čeka finiš. Trenutno su van zone ispadanja, ali su u grupi najugoženijih timova. Imaju najpovoljniji raspored, pošto posle nezainteresovane Bolonje igraju sa Beneventom. Liči nam ova utakmica na 0:0.

Krotone – Lacio – 3+ @ 1.68 u 10Bet

Ovo je najinteresantnija utakmica u ovom kolu. Domaćima su bodovi neophodni za goli život, dok Lacio, nakon remija sa ekipom iz Bergama, nema pravo na još jedan kiks ukoliko planira da igra u Ligi šampiona. Pitanje da li bi podela plena zadovoljila makar jednu ekipu, pa mislimo da ovde remija nema. Krotone u poslednjem kolu gostuje u Napulju, dok Lacio dočekuje Inter, kada će se rešavati pitanje četvrtog predstavnika u evropskoj eliti sa Apenina.

Fiorentina – Kaljari – 1 @ 1.50 u 10Bet

Ekipa sa Sardinije je zahvaljujući užasnim rezultatima u poslednjih osam utakmica, kada su zabeležili samo jedanu pobedu i jedan remi, a doživeli šest poraza, skliznula u zonu ispadanja. Situacija nije nimalo ružičasta, jer posle gostovanja u Firenci dočekuju Atalantu, prema tome, igraju sa dve ekipe koje žele u Ligu Evrope. “Viola” je upisala važne bodove u Đenovi, a pre toga je pobedila i Napoli, pa sada ravnopravno konkuriše za Evropu. Ako pobedi Kaljari, u poslednjem kolu gostuje na San Siru, pa će protiv Milana u direktnom duelu rešiti to pitanje.

1xBet ima neverovatan bonus: 100% do 100 evra za vašu prvu uplatu!

Torino – SPAL – 3+ @ 1.68 u 10Bet

Gosti su vezali dve pobede i znatno uvećali šanse da ostanu u Seriji A. Njima će, najverovatnije, meč lopta biti u poslednjem kolu protiv Sampdorije, ali bi, ukoliko naprave iznenađenje u Torinu, mogli i ranije da prebrinu brige. “Bikovi” nisu pobedili već pet kola, ali su odoleli u Napulju i domaćinu uskratili poslednju nadu da mogu do Skudeta.

Verona – Udineze – GG @ 1.74 u 10Bet

Sudar dve ekipe koje su u najgoroj formi u ligi. Verona je već bivši prvoligaš, dok se Udineze još nada opstanku. Domaćin je vezao pet poraza i, posle samo jedne sezone, vraća se u Seriju B. Udineze je niz od 11 poraza na kratko prekinuo bodom u Beneventu, ali je ponovo izgubio, i to ubedljivo, od Intera u prethodnom kolu. Trenutno je tim iz Udina jedno mesto iznad crte, ali imaju sreće jer posle Verone, koja je ispala, dočekuju Bolonju koja nema imperativ osvajanja bodova. No, kako Udineze igra, nijedan protivnik za njih nije lak.

Atalanta – Milan – 0-2 @ 1.90 u 10Bet

Ubedljiv poraz u finalu Kupa od Juventusa sigurno će ostaviti traga na Gatuzovu četu, a u poslednja dva kola očekuju ih teški mečevi, sa ekipama koje su im direktni konkurenti u borbi za plasman u evropska takmičenja. U Bergamu je biti baš teško. Atalanta igra dobro, što je pokazala i na Olimpiku gde je bila ubedljivija od Lacija, ali je osvojila samo bod. Ukoliko domaćin pobedi, sam će odlučivati o svojoj sudbini, jer u poslednjem kolu gostuje Kaljariju koji se grčevito bori za opstanak. Milan bi trijumfom bio na pragu osvajanja šestog mesta.

Roma – Juventus – GG @ 1.83 u 10Bet

Izgledalo je da će ova utakmica rešavati sve, i pitanje osvajača Skudeta, ali i plasmana u Ligu šampiona. Na kraju verovatno neće ništa, Juventus je već šampion, osvojio je i duplu krunu, dok je Roma trenutno sigurna na trećoj poziciji i verovatno će im još jedan bod biti dovoljan za ispunjenje cilja, novog plasmana u najkvalitetnije evropsko fudbalsko takmičenje. Treba očekivati lepu i efikasnu utakmicu, a nerešeno bi bilo zadovoljavajuće za obe ekipe. Juve je po četvrti put uzastopno osvojio duplu krunu, a vezao je sedam titula šampiona. Respekt!

Sampdorija – Napoli – 3+ @ 1.40 u 10Bet

Još jedan “ćorak” za Napolitance. Sezona je odlično počela, dugo su vodili na tabeli i izgledalo je da su glavni pretendenti na naslov. Posle male krize, pobedili su Juventus u Torinu i činilo se da će Skudeto ipak u grad ispod Vezuva. Međutim, ubedljiv poraz u Firenci i samo remi sa Torinom, ugasio je sve nade da je nešto tako izvodljivo. Još jedna sezona bez trofeja mogla bi ovog leta da izazove brojne turbulencije u Napoliju. Sampdorija je, kako je prvenstvo odmicalo, igrala sve slabije, pa je trenutno tek na devetom mestu i izgubila je šanse za izlazak u Evropu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.