Tiket dana (četvrtak, 10.05.2018)

Za divno čudo, ovaj četvrtak nije kao prethodni, ili neki od narednih. Ponuda je sasvim pristojna, i sigurni smo da ćete uspeti da sklopite neki dobitni tiket, možda i više njih. Jedini problem su male kvote. ali tako je na kraju sezone uvek. Ajde da i mi pokušamo da pomognemo.

Bazel – jang Bojs – T12+ @ 1.66 u 10Bet

“Mladi momci” iz Berna su već osvojili titulu, dok je višegodišnjem šampionu Bazelu preostala vicešampionska. Motiv domaćina je mnogo veći u ovoj utakmici, jer žele da pokažu da nisu slabiji od Jang Bojsa, nego da je razlog izostanka trofeja samo naporan program u Evropi, gde su imali zapažen učininak. Bazel je u seriji od  10 utakmica bez poraza, uz sedam pobeda, dok su gosti poslednji put poraženi još od Tuna na početku decembra prošle godine. Golova će, naravno, biti, kao i uvek kada se sastaju ove dve ekipe, a najsigurniji tip nam je domaćin daje dva gola.

Anderleht – Standard – GG  @ 1.64 u 10Bet

Ekipa iz Brisela spasila je finiš prvenstva pobedom u Brižu protiv lidera, pa je sada šampionat ponovo neizvestan. Tri kola pre kraja Anderleht ima samo dva boda manje od Briža, ali šansu da “ukradu” trofej imaju i fudbaleri Stadarda iz Liježa, koji zaostaju za liderom četiri boda, a za današnjim rivalom dva.U ovom trilingu podeliće se titula i plasman u Ligu šampiona, dok će se jedna ekipa zadovoljiti kvalifikacijama za Ligu Evrope. Belgijanci su pogodili sa sistemom takmičenja i svake sezone imaju više nego uzbudljiv finiš, a prvak se rešava bukvalno u poslednjem kolu, ne sumnjamo da će tako biti i sada. Anderleht je imao dosta promašaja i tokom sezone i u plej ofu, ali se sa dve uzastopne pobede vratio u igru, uz to, oba puta je pobedio Klub Briž. Gosti igraju sjajno u doigravanju i u poslednjih pet kola imaju četiri pobede i remi. Pobeda treba obema ekipama, pa će golova biti, mislimo bar po jedan na obe strane.

1xBet ima neverovatan bonus: 100% do 100 evra za vašu prvu uplatu!

Almere – Roda – 2 @ 2.10 u 10Bet

Doigravanje za prelazak u Prvu ligu Holandije počinje i biće veoma naporno. Pored ekipa koje su igrale u drugoj ligi, među osam pretendenata nalaze se i Sparta iz Roterdama i Roda iz Kerkradea, koje je završila na 16. mestu prve lige. Pobednik dvomeča Almere – Roda u finalu za opstanak igraće sa boljim iz duela Telstar – De Grafšap. Roda je dobro odigrala završnicu prvenstva Holandije, na sedam utakmica zabeležila je četiri utakmice, ali nije uspale da izbegne baraž. Domaćin je bio odličan u prvom kolu baraža, izbacio je MVV sa dve pobede, a na obe utakmice postigli su po tri gola. Prvenstvo su završili tek na devetom mestu i mislimo da je Roda veliki favorit u ovom dvomeču, a da će to dokazati već u prvoj utakmici.

Ukupna kvota na tiketu sa tri utakmice u kladionici 10Bet iznosi 5.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.